MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity LS Super TB 01 – szuper mini T-rúd 35 mm-es állványhoz

Aki bérléssel, telepítéssel foglalkozik, esetleg DJ vagy szóló előadó, bizonyára került ilyen vagy hasonló szituációba: két spotlámpára van szükség egy bizonyos terület bevilágítására. A profi felhasználó arra törekszik, hogy a látvány vonzó, de diszkrét maradjon, ne terelje el a figyelmet. Ehhez vékony, elegáns állványt kínál a Gravity, ilyen például az LS 331 B. Azonban ha erre egy szokványos T-rudat szerelünk, a kombináció meglehetősen bumszli, túlméretes lesz. Nincs szükség Clavilux csodára, csak két spot kell.

Az LS Super TB 01 szuper mini T-rúd megfelelő megoldást nyújt erre a problémára: elegáns konstrukciójával és 390-570 mm között állítható szélességével bármilyen környezetbe feltűnés nélkül illeszkedik, akár múzeumokban és galériákban is. A 17 mm-es TV csapnak köszönhetően a lámpák könnyen bepattinthatók a megfelelő helyzetbe, nincs szükség a nehézkes csavaros és szárnyasanyás rögzítésre. A kialakítás lehetőséget kínál, hogy a lámpákat a rúdra állítva, vagy arról lelógatva helyezzük el. A vékony és elegáns kivitel ellenére az LS Super TB 01 a teherbírás tekintetében nem ismer kompromisszumot: maximális szimmetrikus terhelhetősége oldalanként 20 kg. A csap 330-515 mm között állítható. És ha még egy spotlámpára, vagy kettőre van szükség, további csapbetétek helyezhetők el a rögzítőnyílásokban.

Az ergonomikus rögzítőcsavarok, cserélhető jelölőgyűrűk és a minőségi kivitel – mint minden Gravity termékre – a T-rúdra is vonatkozik. Az integrált imbuszkulcs tartó, mint apró figyelmesség a T-rúd felhasználóbarát mivoltát hangsúlyozza.

Bővebb információ és vásárlás itt!


2020. április 12. 16:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA