MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GT-1000 GITÁREFFEKT PROCESSZOR

A BOSS örömmel mutatja be a GT-1000 erősítő- és effektprocesszort gitárosok számára. A legkiválóbb hangzásra és tökéletes zenei kifejezésre tervezett GT-1000 a valaha gyártott első olyan multieffekt-processzor, amely 32-bites AD/DA és 32-bit/96 kHz-es belső jelfeldolgozást alkalmaz. A BOSS legmodernebb DSP hanggenerátorával és legújabb technológiáival felvértezett GT-1000 páratlan hangzásra képes egy könnyű, kompakt padlóeffektbe sűrítve.

Kifejező erősítőtípusok széles skálájával rendelkezik, beleértve a népszerű Katana, Waza és Blues Cube erősítőknél megismert Tube Logic megközelítést is. Mindezek mellett, az innovatív Augmented Impulse Response Dynamics (AIRD) technológiát is magába foglalja, amely a BOSS hosszú távú kutatásainak eredménye a klasszikus gitárerősítők alkatrészeinek összetett egymásra hatása terén. Az AIRD új magaslatokba emeli az megszólalást, amikor a GT-1000 előerősítőket használjuk gitárerősítőkkel vagy végfokokkal, illetve korábban elképzelhetetlen hanghűséget produkál a közvetlen, vonalból történő felvételkészítéshez vagy monitorozáshoz.
 
A GT-1000 rengeteg világklasszis effektet tárol, köztük a BOSS Multi-Dimensional Processing (MDP) technológiáját alkalmazó effektek, valamint fejlett Modulation, Delay és Reverb algoritmusok a népszerű 500-as pedálsorozattól átvéve. A különböző címzés opciókkal szabadon konfigurálhatjuk az erősítőket és effekteket, az ultragyors DSP hanggenerátornak köszönhetően pedig zökkenőmentes a Patch váltás, illetve a Delay/Reverb átvitel (carryover).
 
Az egyszerű paraméterszerkesztést és vezérlést a GT-1000 nagyméretű kijelzője, 10 címezhető lábkapcsolója és lábkapcsolóval ellátott Expression pedálja biztosítja. A beépített Bluetooth® funkciónak köszönhetően a GT-1000 hangszínek szerkesztése/rendszerezése vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is kivitelezhető egy iOS vagy Android mobilkészülékről.    
 
A GT-1000 gitáreffekt-processzorral kapcsolatos további részletekért, látogasd meg a hu.boss.info / Music Connects oldalt.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a hu.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2018. január 29. 18:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA