MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

HÁROM DÍJRA IS JELÖLTÉK A QSC-T A MUSIC & SOUND RETAILER OLVASÓI

A QSC büszke rá, hogy a 2017-es Music & Sound Awards keretein belül a Music & Sound Retailer magazin olvasói három díjra is jelölték a vállalatot. A TouchMix sorozat a legjobb digitális keverőpult kategóriában, a K.2 sorozat pedig a legjobb hangsugárzó, valamint az év terméke kategóriában kapott jelölést.

„Ez a három jelölés egy rendkívül pozitív visszajelzés a viszonteladóinktól az egész szervezet számára.” – nyilatkozta Ray van Straten, a QSC Pro részlegének marketing igazgatója. „Hálásak vagyunk, hogy értékelik az igyekezetünket és hogy mi jutunk elsőként eszükbe ezen jelölések kapcsán.”

A Music & Sound Retailer a legtöbb előfizetővel rendelkező kereskedelmi kiadványként a zeneipar egyik mozgatórugójának számít. A 32. évében átadásra kerülő Music & Sound Awards-ot az ipar legkiválóbbjaként tartják számon, mivel a szavazás kimenetelét a magazin előfizetői, maguk a kereskedők határozzák meg az Egyesült Államokban és azon kívül.

Tudjon meg többet: 

TouchMix-8 | TouchMix-16
A QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron. A TouchMix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.
 
Párhuzamot vonva a modern fényképezőgépekkel, megtalálható minden olyan fejlett funkció, melyre a hasonlat szerint egy profi fotós számára szükség lehet, de egy kezdő felhasználó is a legoptimálisabb eredményt érheti el. A TouchMix-8 12 darab, a TouchMix-16 20 darab bemeneti csatornával rendelkezik, emellett a felhasználó választhat a „haladó”, vagy az „egyszerű” kezelési módok közül, ahol az előbbinél minden paraméter, az utóbbinál csak a legfontosabb kezelőszervek érhetőek el. Az „egyszerű” móddal könnyen és egyszerűen érhetünk el fantasztikus eredményt, hasonlóan a fényképezőgépek „auto” funkciójához. A „haladó” móddal a keverő minden funkcióját és paraméterét az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk, míg a „varázsló” az előre beállított, kifejezetten élőhangosításra optimalizált értékekkel segíti a felhasználót. A grafikus kezelőfelület egy színes érintőképernyő segítségével jelenik meg, mely gyors és intuitív irányítást tesz lehetővé.

A K.2 széria hihetetlenül rugalmas: előre beprogramozott preseteket tartalmaz a felhasználók számára olyan általános alkalmazásokra, mint például színpadi monitor, tánczene, hangszer erősítés, kézi mikrofon stb. Továbbá arra is lehetőséget kínál, hogy saját preseteket hozzunk létre, amelyek segítségével visszahívhatóak a felhasználó által végzett beállítások, mint például a bemenet típusa, késleltetés, EQ, cross-over és a kiválasztott beállítás főbb paraméterei. Használható PA rendszerként, vagy akár színpadi monitorként is, még a 8 colos verziót is beleértve, hiszen immáron ez a modell is rendelkezik monitorlábbal. Minden egyes modell függeszthető és hangsugárzó állványra helyezhető, utóbbin akár 7.5 fokkal lefelé döntve is.
Brutális, ugyanakkor könnyű és hihetetlenül stílusos. Ez a K.2 széria, amelyhez 6 év garancia jár a termékregisztrációt követően.


2018. január 3. 12:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA