MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

INGYENES három hónapos Serato Studio BPM Supreme előfizetés

Partnereinkkel, a Serato-val és a BPM Supreme-el együttműködve egy fantasztikus csomagot kínálunk számodra, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd vadonatúj Roland DJ Kontrolleredből

2019. november 1. és 2020. január 31. között minden Roland DJ-202DJ-505, vagy DJ-808 vásárló, aki regisztrálja új kontrollerét, hozzájuthat egy három hónapos ingyenes Serato Studio és BPM Supreme előfizetéshez.

Tudnivalók DJ-202 / DJ-505 / DJ-808 DJ kontrollerekkel kapcsolatban

A Roland DJ-202, DJ-505 és DJ-808 kontrollerei segítségével a DJ-k stúdióban és színpadon is képesek szinte korlátok nélküli mixek, fellépések megvalósítására. Közvetlenül a DJ Kontolleren keresztül merülhetsz el a Roland TR dobgépek örökségében ás adhatsz hozzá azonnali dob-loopokat a DJ szetthez, átkeverések, élő remixek és lélegzetelállító saját zenék létrehozásához.

Tudj meg többet a DJ-202-vel kapcsolatban.
Tudj meg többet a DJ-505-el kapcsolatban.
Tudj meg többet a DJ-808-al kapcsolatban.

-----------------------------------------------------

Tudnivalók a BPM Supreme-el kapcsolatban

A BPM Supreme digitális felvételek gyűjteménye profi DJ-k, producerek és remixeket készítők számára. A ’70-es, ’80-as és ’90-es zenéi, valamint napjaink slágerlistás dalai közül rengeteg ott szerepel BPM Supreme katalógusban, így minden bizonnyal megtalálod a számodra szükséges felvételt. Az előfizetési periódus alatt Korlátlan MP3 Audioletöltés és Korlátlan MP4 Videóletöltés, all tagged by BPM, genre, and key.

Tudj meg még többet a BPM Supreme-el kapcsoltban.

-----------------------------------------------------

Tudnivalók a Serato DJ-vel kapcsolatban

A Serato Studio a leghatékonyabb ’Beat maker’ a DJ-k és producerek számára. Úgy tervezték, hogy kevesebb időt kelljen eltölteni a fennakadásokkal, így több idő maradjon a kreativitás kibontakoztatására és ezáltal hiánytalan, professzionális hangzású zenék létrehozására. Azonnal is létrehozhatsz ritmusokat népszerű művészek és hangdizájnerek által megalkotott dobszettekkel, hangszerekkel, loop-okkal és hangmintákkal. Sőt, hozzáadhatsz VST és AU plug-in-eket, automatizálást és exportálhatsz stem-eket is, hogy létrehozd azt a hangzást, amelyet igazán elképzeltél.

Tudj meg még többet a Serato Studio-val kapcsoltban itt.


2019. november 18. 05:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA