MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ITT AZ ÚJ FIRMWARE A QSC TOUCHMIX-30 PRO KEVERŐPULTOKHOZ

Új mérföldkőhöz érkezett a QSC TouchMix-30 Pro digitális keverőpult, hiszen a 2.0 firmware segítségével immáron külső, motoros faderrel ellátott vezérlőegységgel is használható! Emellett az új firmware többek között új fader bankokat, illetve új instrumentális és CP preseteket is tartalmaz.

A TouchMix-30 Pro a Mackie Control protokoll segítségével csatlakoztatható harmadik fél motoros faderekkel ellátott vezérlőegységeihez (ehhez szükséges a TouchMix-30 Pro firmware 2.0-ás vagy újabb verziója). Két működési mód létezik: a TouchMix-30 Pro közvetlenül, kábel segítségével csatlakozik a vezérlőegységhez, vagy iOS táblagéppel párosítva Wi-Fi-n keresztül kapcsolódnak egymással. Szintén újdonság a csatornajelölő sor, ami a kiválasztott fader csoport kezelőszerveit és visszajelzőit mutatja.

A QSC a legjobb felhasználói élmény érdekében az iCon Platform M+ vezérlőfelületét ajánlja. A Behringer XTouch Compact és a PreSonus FaderPort 8 szintén kompatibilisek, de kevesebb funkcionalitással bírnak.

Összesen 28 új instrumentális presetet (cajon, harmonika, ukulele, cselló, klarinét, különböző ütős hangszerek stb.) tartalmaz az új firmware. A CP aktív hangsugárzókhoz tartozó előbeállítások és a hangsugárzók bemeneti erősítésének beállítására vonatkozó ajánlások szintén megtalálhatók benne.

Ezen kívül egy új Windows DAW illesztőprogram is letölthető, ami stabilabb kapcsolatot biztosít és lehetővé teszi a plug-inek futtatását a Windows DAW és a Waves MultiRack rendszereken.

Az új firmware letöltő oldala az alábbi linkre kattintva érhető el:
https://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/touchmix/


 

2019. június 20. 16:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA