MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JBL AE Powered – Aktív változatban is...

Aktív változatban is elérhetők bizonyos típusok az új AE Powered installációs hangsugárzók közül, melyek már meglévő passzív modellek, új generációs erősítőmodulokkal felszerelt változatai.

Az AE Powered szériát kifejezetten a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezték, és a legújabb generációs erősítőmodulok mellett a legfrissebb Harman DSP technológiákat is tartalmazzák, beleértve a Crown DriveCore front-end erősítőzését, a JBL prémium felhasználó által is konfigurálható DSP modulját, illetve a teljes HiQnet-en keresztül történő vezérelhetőségét is. Az AE Powered széria két szélessávú, és két szubbaszus modellt tartalmaz, és ideális megoldás lehet művészeti létesítmények, színházak, előadók, templomok, zenei események, dance klubok, sportlétesítmények és egyéb szórakoztató központok stb. hangosításához

„A rendszertervezők és kivitelezők általában olyan sokoldalú és erőteljes hangsugárzó megoldásokat keresnek melyek széles körben alkalmazhatók vásárlói és rendezvény szempontjából is.” – mondta Jon Sager, A Harman Professional Senior Solutions menedzsere. „Az új AE Powered széria prémium funkciókat, és kategória-első teljesítményt, vezérlést, és hangminőséget kínál kisebb-, és közepes méretű fix installációkhoz. A rendszertervezőknek mostantól egy kompromisszum-mentes, minden-az-egyben rendszerben gondolkodhatnak, amely korszerű technológiai megoldásokat, sokoldalúságot, és csökkentett költségeket biztosít.”

Az AE Powered hangfalak továbbfejlesztett hálózati konfigurációt, vezérlést és monitorozást is kínálnak a Harman Audio Architect szoftveren keresztül. A passzív változatokhoz hasonlóan a magasfrekvenciás tölcsérek forgathatók, így a szélessávú hangfalak függőleges és vízszintes konfigurációban is telepíthetők megőrizve a lefedettséget. Mivel a magassági adatok teljes mértékben megegyeznek a passzív kétutas változatokéval, a JBL MTU-1 és MTU-3 U-alakú keretek itt is használhatók mennyezeti installációkhoz.

A tápellátás tovább fűzhető PowerCon™ A/C csatlakozókon keresztül történik, így egyetlen körön akár kettő vagy három hangal is működtethető, további hosszabítók vagy elosztók használata nélkül. Mindegyik hangfal a JBL kettős tekercselésű Differential Drive™ hangszóróit tartalmazza, a szélessávú rendszereknél a 3” tekercsátmérőjű, rendkívül megbízható 2432H kompressziós magassugárzókkal kiegészítve. 

A JBL AE Powered széria modelljei:

AM7212/95P – 12” szélessávú, 90x50 tölcsér, 1500W
AM7215/95P – 15” szélessávú, 90x50 tölcsér, 1500W
ASB6125P – 2x15” szubbasszus, 1500W (2x750W)
ASB6118P – 1x18” szubbasszus, 750W

Részletek:
http://www.jblpro.com/www/products/installed-sound/ae-powered-series

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. március 15. 07:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA