MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JBL EON ONE PRO – Minden az egyben hordozható PA rendszer beépített akkumulátorral

A JBL Professional egyik frankfurti újdonsága a jól ismert hordozható PA rendszer, az EON ONE frissítése volt. Az EON ONE PRO szintén lineáris-array elven működik és olyan tulajdonságok ötvözete, mint a felső kategóriás hangminőség, a kényelmes hordozhatóság és a beépített akkumulátor. A Bluetooth audió interfész mellett 7-re növekedett a keverhető csatornák száma, és a már említett lítium erőforrással akár 6 órát is tud üzemelni egyhuzamban. Ideális megoldás utazó zenészeknek, DJ-knek, oktatóknak, fitnesz stúdióknak, vállalati környezetbe stb.

„A JBL EON ONE egy új mércét állított fel a mobil hangosítások piacán, amely mostantól beépített áramforrással, és még rugalmasabb csatlakoztatási lehetőségekkel bővült.” – mondta Craig Lambrecht, a Harman Professional Retail&Recording Solutions menedzsere. „Az EON ONE PRO-val a zenészek és mobil előadók könnyedén kezükben tarthatják a hangrendszer feletti irányítást a beépített 7 csatornás keverővel és a Bluetooth interfésszel. Az előadás után egyszerűen csak össze kell rakni a rendszert a szubasszus modulba és akár egy kézzel vihető. Így bármiféle áldozat nélkül biztosítható minőségi hangzás bárhol.”

A JBL EON ONE PRO az első beépített áramforrással rendelkező hordozható lineáris-array rendszer, mely ahangminőség és a hordozhatóság egyedülálló kombinációját nyújtja a vásárlóknak. A magas-frekvenciás szekció és a két toldóelem kényelmesen elhelyezhető az alapegységbe, így a legkisebb rakterekben is könnyedén szállítható a rendszer. Előadás előtt másodpercek alatt üzembe helyezhető, a toldások helyes számának megválasztásával együtt nagyon gyorsan optimalizálható a hangzás minden egyes alkalmazáshoz. Ha mindkét toldás használatban van akkor érhetjük el a legnagyobb lesugárzást, ez ideális megoldás élő fellépésekhez és nagyobb számú közönség esetén. Egy toldóelem használata inkább konferenciák, edzőtermek és közepes méretű közönség esetén ajánlott, míg a kisebb méretű értekezletek, bizalmasabb események esetében nem szükséges toldó elemet használni, a magas frekvenciás elem közvetlenül is rácsatlakoztatható a szubasszus tetejére.

A JBL EON ONE PRO 118 dB maximális hangnyomásra képes részletes és torzítás-mentes hangzással. A 8” átmérőjű frontsugárzású bassz-reflex mélyhangszóró feszes és pontos mélyfrekvenciás átvitelt biztosít mely ideális DJ-knek és nagyobb méllyel rendelkező zenei tartalmak bejátszására. A magas frekvenciás elem a JBL szabadalmaztatott Directivity Control Geometry technológiája segítségével – mely maximális mértékben optimalizált helyközt és lefedési szögeket biztosít a 6 db 2” átmérőjű hangszórók segítségével – teljes és tiszta hangzást nyújt igen széles lefedési területen, gondoskodva arról, hogy az egész közönség pontos és konzisztens hangzást kapjon.

A beépitett 7 csatornás keverőmodul mostantól Hi-Z dedikált hangszeres bemenettel és fantomtáp lehetőséggel is rendelkezik, így kondenzátor mikrofonok, hangszerek, többek között akusztikus gitár szintetizátor és egyéb más hangszer is csatlakoztatható. A keverőn van továbbá mély-, közép- és magas hangszín állítási lehetőség is. Szintén a PRO változat újdonsága a szimmetrikus XLR továbbfűzési opció, mely segítségével újabb egység vagy további PA rendszer fűzhető a rendszerbe. A Bluetooth modulon keresztül továbbra is bejátszható zenei forrás mobileszközről, sőt, az integrált USB csatlakozón keresztül lehetőség van ezek töltésére is a beépített akkumulátor segítségével. További kényelmi opció a szintén integrált tablet állvány is. A magas frekvenciás szekció tetején még egy további adapter is található, melyre kamera, vagy további fénytechnikai eszköz is rögzíthető.


További részletek:
http://www.jblpro.com/Microsite-eonone-pro/

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. március 31. 12:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA