MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JBL PRX800W V2 firmware frissítés

Northridge, Kalifornia – A JBL Professional hivatalosan is bejelentette, hogy megérkezett a középkategóriás aktív hordozható PRX800W hangfalcsaládhoz a legújabb firmware frissítés.

Mi az, ami új?

A V2-es frissítés a teljes alapbeállítást megváltoztatja: mélyfrekvenciával dúsított hangzás vált elérhetővé a PRX815W és PRX812W típusoknál. De ha a felhasználó nem akar ezzel élni, visszaállítható teljesen semleges hangszín beállításra is. Ezen felül minden szélessávú modellnél finomításra került a bemeneti érzékenység a nagyobb tartományú gain vezérléshez. Természetesen ez is visszaállítható az eredeti alapértékre.

„Kiterjedt felméréseket végeztünk vásárlóink körében, melyek legfontosabb eredménye az volt, hogy a PRX800W vásárlók még több mélyet, és még nagyobb bemeneti érzékenységet szeretnének.” – mondta Craig Lambrecht, a Harman Professional Solutions marketingigazgatója. „A PRX800W már így is a kategória leghangosabb PA megoldása. Az új V2 firmware frissítéssel a felhasználók azonnal hozzájutnak egy észrevehetően melegebb és teljesebb hangképhez, mely tovább növeli a PRX800W szélessávú ládák kapacitását, anélkül, hogy bele kellene nyúlni a hangszínbe, vagy meg kellene érinteni a gain potmétert. Biztosan mindenki le lesz nyűgözve, pláne, aki mélyben túlsúlyos zenéket hallgat, úgymint hip hop, EDM, stb.”

Elérhetőség

A V2 firmware frissítés a PRX Connect mobilalkalmazáson keresztül telepíthető, mely elérhető az Apple App Store és a Google Play áruházakból, kizárólag tabletre. A 2019. márciustól gyártott és szállított modellek már gyárilag tartalmazzák a V2-es verziót, ezeket nem szükséges frissíteni.

PRX Connect app letöltés:

App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/prx-connect/id1044835996?mt=8

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.harman.hsp.ppaeco&hl=en


2019. március 13. 10:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA