MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JÖN A VII. INTERTON EGYETEM!

Már most érdemes regisztrálni a 2018. november 7-8-án megrendezésre kerülő VII. INTERTON Egyetemre, mely idén is a Dürer Rendezvényteremben (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre.

Az INTERTON Group 2012-ben indította el az audiovizuális technológiákkal foglalkozó INTERTON Egyetem rendezvénysorozatot, mely minden évben a legnevesebb külföldi és magyar előadók közreműködésével zajlik. Előadások, prezentációk és gyakorlati, technológiai bemutatók keretében mutatjuk be a legfontosabb nemzetközi újdonságokat, trendeket.

A VII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: D&B AUDIOTECHNIK SOUNDSCAPE – DEMOKRÁCIÁT A HALLGATÓKNAK!

„Hogy ne a jegyárus döntse el, mit hallunk a koncertből…” A Soundscape alapelve az, hogy mindenki ugyanazt a tökéletes hangképet és hangzást kapja, legyen szó akár az első sorról, akár az egyik oldalról a keverőállás vonalában.

A Soundscape-nek két fő eleme van, az egyik az En-Scene, ami többpontos hangsugárzó elhelyezéssel hozza létre a tökéletes hangképet a hallgatói terület minden részén, a másik pedig az En-Space, ami egy 360 fokos lesugárzási hangrendszerrel teszi lehetővé a páratlan térszimulációt, akár szabadtéren is!
Ennek a rendszernek a segítségével kitörhetünk a hagyományos L-R nyújtotta korlátokból.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az intertonegyetem@intertongroup.com e-mail címre. 

2018. május 10. 17:44

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA