MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JÓL SZEREPELTEK AZ INTERTON GROUP ÁLTAL FORGALMAZOTT ESZKÖZÖK A 20. JUBILEUMI FEZEN FESZTIVÁLON

Idén 20-ik alkalommal került megrendezésre a FEZEN fesztivál Székesfehérváron, ahol az INTERTON Group termékpalettájához tartozó eszközök is hozzájárultak a színvonalas szolgáltatás biztosításához.

A Petőfi sátorban a fénytechnika vezérlését High End Systems Full Boar 4 pulttal oldották meg. Ugyanitt a CLF LIGHTING Ares LED-es épület derítőket használták a színpad színes háttérvilágításához. Több fénytechnikus is elismerően nyilatkozott a lámpák használata után. A Harman színpadon használt fénytechnikai eszközök közötti kommunikációt Luminex Ethernet-DMX8 NODE biztosította. Minden eszköz hibátlanul és probléma mentesen dolgozta végig a fesztivált, azok a fénytechnikusok, akik a zenekarokkal jöttek, megelégedéssel távoztak.


High End Systems

Texas államban, Austinban, 1985 óta működik a legnagyobb színpadokat, koncerteket, film és TV stúdiókat és a legnívósabb rendezvényeket kiszolgáló High End Systems.

A fejlesztéssel és gyártással egyaránt foglalkozó vállalat élen jár a LED-es fényforrású fényvetők fejlesztésében. Termékeik közt megtaláljuk a fényvezérlő pultokat, LED-es robotlámpákat, speciális LED-es fényvetőket, médiaszervert, robotlámpába épített projektorokat, projektor képmozgatására alkalmas eszközöket és egyéb világítástechnikai kiegészítőket.

Az INTERTON Group 2015 óta a High End Systems kizárólagos magyarországi képviselője.

Bővebben a High End Systems-ről: ITT


CLF LIGHTING

A CLF LIGHTING holland gyártó magas minőségű fénytechnikai eszközöket gyárt, főként az élő szórakoztatóipari események, a színházak, illetve a televíziós és üzleti rendezvények piacára. A különböző piaci igények kielégítésére a CLF által fejlesztett és gyártott fénytechnikai eszközökre jellemző: a nagy teljesítmény, a mély színek és a széles konfigurációs lehetőség. A CLF LIGHTING a magas megbízhatóság mellett nagy hangsúlyt fektet a megfizethetőségre is. A rugalmasságuk, a magas színvonalú szolgáltatásuk és a piaci tapasztalataik segítik elő termékeik sikerességét. 

A CLF LIGHTING eszközeit 2017 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben CLF LIGHTING-ról: ITT


Luminex

A belga LUMINEX vállalat 2002 óta a szórakoztatóipar számára tervez és gyárt világításvezérlő eszközöket. A cég széleskörű műszaki háttérrel rendelkezik a világítástechnikában. 2004-ben sikeresen startoltak az Ethernet-DMX8 csomóponttal, amely 32 DMX vonalat futtatott az Athéni Paralimpián. 

A Luminex eszközei a gerincoszlopai a beton biztos és teljesen redundás hálózat az audio streaming, a valósidejű fény és videó vezérlési hálózatoknak. Eszközeit számos nagy projektben használták, mint például a dubai Burj Khalifa és a Szocsi Téli Olimpiai Játékok megnyitó ceremóniáin is.

A LUMINEX eszközeit az INTERTON Group 2017-től kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon.

Bővebbena LUMINEX-ről: ITT


Amennyiben személyes információt szeretne megtudni az INTERTON Group által forgalmazott fénytechnikai eszközökről, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: info@intertongroup.com


2017. augusztus 11. 16:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA