MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JOYO TÁPOK MINDEN ESETRE

A Joyo a kezdetektől fogva törekszik arra, hogy az általa kínált zenetechnikai berendezések minden kompromisszum nélkül kielégítsék az elektromos gitárosok igényeit. A kínai gyártó termékeinek tervezésekor, illetve kivitelezésekor mindvégig ragaszkodott a könnyen kezelhetőséghez, a lehető legjobb ár-érték arányhoz, a kompaktsághoz és a megbízhatósághoz. 

A Joyo ilyen jellemzőkkel kínálja az effektjei, pedalboarjai, erősítői, rendszervezérlői mellett az effektláncok alapvető pontjának számító, a pedálokat árammal ellátó tápegységeit, melyeknél a korábban említett tulajdonságok mellett az eltérő igényekre való termékspecializálás szempontja is tetten érhető. Ez a differenciálás eddig hét, itthon elérhető típust eredményezett.

JP-02

Tápegység tíz kimenettel, melyből nyolc 9 Voltos, egy 12, egy pedig 18 Voltos.
A tíz izolált kimenet mindegyikének optimális működéséről kék led tájékoztat. Emellett a pedálokat csatornánkénti rövidzárlat-, és túlfeszültség elleni védelemmel látták el.
A JP-02 doboza minden szükséges tápkábelt tartalmaz.

Ajánlott fogyasztói ára: 21.900 forint


JP-03

2000mA-es hálózati adapter és hozzá minden szükséges kábel, akár nyolc effekt pedál tápellátásához.
A JP-03 doboza tartalmaz kettő polaritás fordító, két 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábelt, és kettő speciális csatlakozóval ellátott kábelt, olyan pedálok táplálásához, amelyek egyébként csak 9V-os elemmel működtethetők.

Ajánlott fogyasztói ára: 12.900 forint


JP-04

Nyolc teljesen különállóan kötött, földelt kimenettel ellátott, rövidzárlat- és túlterhelésvédett tápegység.
Öt darab 9V/100 mA-es kijárat, kettő 9V/250 mA-es kijárat, és egy darab, kapcsolóval tizenkettő vagy tizennyolc Voltos állásba helyezhető 100mA-es kijárat biztosít zajtól és egyéb zavaroktól mentes pedálműködést.
A JP-04-et tartalmazó doboz az összeszereléshez és üzembe helyezéshez szükséges összes kábelt tartalmazza.
A JP-04 műszercsatlakozóval tovább fűzhető és róla működtethető egy bármilyen, műszercsatlakozóval ellátott eszköz. (Például gitár erősítő.)

Ajánlott fogyasztói ára: 34.900 forint


JP-05

A nyolc standard méretű és egy USB kijárattal, illetve 4400mA-es akkumulátorral szerelt JP-05 teljes kihasználtság mellett, egy töltéssel minimum két és fél, maximum tíz órás üzemidőt biztosít. A töltöttség szintjéről, és az izolált csatornák megfelelő működéséről visszajelző LED-ek tájékoztatnak.

Négy kijárat 9 Voltos, 100 mA-es,
Három kijárat 9 Voltos, 500 ma-es,
Egy kijárat esetében pedig választhatunk, hogy 9/12 vagy 18 Voltos legyen.
A tápegységbe építettek egy 5 Voltos USB kijáratot is a telefonok, tabletek és egyéb ilyen formátumú tápellátást igénylő eszközök számára.
A JP-05 mellett a csomag tartalmaz minden kábelt (egy darab polaritás fordítottat is), és egy, a töltéshez szükséges adaptert.

Ajánlott fogyasztói ára: 27.900 forint


JP-06 ZGP



A mindössze 17 gramm tömegű, kisméretű JP-06 ZGP-t kilenc Voltos, center negatív kijárattal ellátott, izolálatlan tápegységet elektromos zajszűrésére, illetve a földhurkok kiküszöbölésére fejlesztették ki, továbbá ellátták fordított polaritás védelemmel is.
A JP-06 ZGP mellé egy leírást egy standard csatlakozós tápkábelt csomagolnak.

Ajánlott fogyasztói ára: 3.990 forint


JP-06 ZGPW

A JOYO ZGPW egy kisméretű, kompakt teljesítmény-átalakító, amelyet kifejezetten a pedálok tápellátására terveztek. A beérkező 5-9 Voltból képes stabilan 9 Voltot és akár 400mA-t biztosítani. Ennek köszönhetően akár a mobiltelefon adaptere is használható a board üzemeltetésére. Emellett természetesen normál kilenc Voltos adapterrel is használható.
A ZGPW-t ellátták minden szükséges fordított polaritás elleni-, túlterhelés elleni-, nagyfeszültség elleni-, rövidzárlat elleni védelemmel, zajszűréssel és egy aktív állapotot jelző LED-del.
A ZGPW csomagja a beüzemeléshez szükséges minden kábelt tartalmaz.

Ajánlott fogyasztói ára: 3.990 forint


JF-18 Power Tune kromatikus hangoló pedál és tápelosztó

Nagy pontosságú, gyors válaszidejű, 12Hz - 4186Hz-es hangolási tartománnyal rendelkező, pedál formátumú kromatikus hangoló, nagyméretű és nagy fényerejű LED kijelzővel.
A tápegység szűrt, zajmentes, rövidzárlat- és túlfeszültség elleni védelemmel ellátott.
A hangoló felső részére helyezett, hat 100mA-es és kettő 500mA-es kimenet center negatív polaritású.
A táp és hangoló rész között nincs áthallás, a táp nem melegszik és semmi hatása nincs a bejövő/átmenő gitárjelre. A hangoló ki/be kapcsolható, a True ByPass felépítésnek köszönhetően nincs jelveszteség és pattanás.
A JF-18 doboza tartalmaz minden a beüzemeléshez szükséges kábelt (két polaritás fordító kábelt is!), és egy 2A-es 9 Voltos adaptert.

Ajánlott fogyasztói ára: 29.900 forint


A Joyo pedáljai, erősítői és kiegészítői széles választékban elérhetők a forte.hu viszonteladóinál!
https://forte-music.hu/uzletek

További információ:
http://joyoaudio.com

Tari Botond

forte.hu


 

2018. október 20. 07:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA