MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KATANA-AIR - a világ első teljesen vezeték nélküli gitárerősítője

A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Air-t, a világ első teljesen vezeték nélküli gitárerősítőjét. A kompakt, elemes tápellátású Katana-Air a BOSS által kifejlesztett új, alacsony jelkésésű, vezeték nélküli gitártechnológiát alkalmazza, egyedi vezeték nélküli jeladóval, amely bármelyik elektromos gitárhoz csatlakoztatható. Ez óriási szabadságot nyújt a gitárosok számára. Mostantól bárhol jammelhetnek és gyakorolhatnak anélkül, hogy gitárkábelekkel vagy hálózati kábellel kellene bajlódni. Egy iOS vagy Android okostelefonról megszólaltatott audióval is együtt játszhatunk a Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően, a dedikált BOSS Tone Studio alkalmazással pedig a mobilkészülékről szerkeszthetünk hangszíneket és effekteket.

A Katana Version 2 erősítővel megegyező tulajdonságaival a Katana-Air lenyűgöző hangzást garantál minden zenei stílushoz. Az öt csatornán keresztül a legkülönbözőbb hangzásokat csalhatjuk ki az erősítőből, a ragyogó Clean-től a BOSS saját high-gain Brown hangzásáig. Az erősítő több mint 50 effektet tárol, valamint hat memóriahelyet a kedvenc erősítő-és effektbeállítások tárolásához.

A Katana-Air egy igazi sztereó erősítő, amely két egyedileg hangolt hangszóróján keresztül 30W teljesítmény leadására képes, páratlan hangminőség mellett. Az erősítőn található praktikus dokkoló port tölti a tartozék vezeték nélküli jeladóban lévő elemet, így akár 12 órán keresztül is használhatja folyamatosan az erősítőt, minden feltöltés után. 

A Katana-Air mindig készen áll a használatra. Ha nincs gitárhang, energiatakarékos Standby módra vált, de azonnal működésbe lép, amikor mozgást érzékel. Csatlakoztatáskor a jeladó automatikusan optimalizált, vezeték nélküli kapcsolatot létesít, így nincs szükség külön beállításra.

A KATANA-Air használatával kapcsolatos további információk: hu.boss.info / Music Connects.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a hu.boss.info weboldal vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2018. január 9. 19:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA