MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KATANA-ARTIST GITÁRERŐSÍTŐ

A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Artist gitárerősítőt, a Katana erősítősorozat legújabb csúcsmodelljét. Autentikus csöves hangzásuknak és játékérzetüknek, sokoldalú beépített BOSS effektjeiknek és kivételes értéküknek köszönhetően a Katana erősítők világszerte elismertek a gitárosok körében. A Katana-Artist a Katana teljesítményt a legújabb 2-es verzióval, valamint a professzionális gitárosok igényeihez szabott hang-, hangszóró- és hangládafejlesztésekkel eddig nem látott magaslatokba emeli.

Az élő koncertekhez tervezett 100W-os Katana-Artist új hangláda- konstrukcióval, előre néző vezérlőkkel és egy prémium minőségű 12”-os Waza hangszóróval van ellátva. A félig nyitott hangláda ideális rock hangzást garantál, rendkívül strapabíró és tökéletesen fókuszálja az erősítő telt hangját. Mindezek mellett a Katana-Artist kifinomult játékérzetre hangolt öt csatornája tökéletes harmóniában működik együtt a Waza hangszóróval és új hangládával.
 
A BOSS egyedi Waza hangszóróját ’60-as években megjelent, azóta etalonná vált 25W-os brit Stack hangszóró inspirálta. Az eredeti hangszóró részletes analízise, a mágnes és más felhasznált anyagok körültekintő kiválasztása után a BOSS-nak sikerült tökéletesen megvalósítani ezt az ikonikus hangzást, ráadásul megnövelt teljesítmény mellett.


 
A Tube Logic megközelítéssel tervezett dinamikus végfoknak köszönhetően a Katana-Artist elegendő hangerőt és headroom-ot biztosít minden zenei műfajhoz, beleértve a legkeményebb rockstílusokat is. Az általános Katana panelvezérlők mellett az erősítő külön potméterekkel rendelkezik az új Katana Version 2 frissítéssel hozzáadott Cabinet Resonance és Air Feel funkciók beállításához.


 

A Katana-Artist gitárerősítő használatával kapcsolatos további információk: hu.boss.info / Music Connects


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a hu.boss.info weboldal vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2018. február 21. 15:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA