MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Klotz CATLink

A CLAES3PTRUSS két sorozat, a CATLink és a TrussLink előnyeit ötvözi. Az adathálózati kábelnek négy sodrott párja van, mindegyik 100 ohmos impedanciával rendelkezik. Nem volna rendkívül praktikus, ha négy audió jelet (anóg, vagy AES/EBU), vagy akár négy DMX jelet is lehetne továbbítani ezzel a kábellel? Ez most lehetővé vált az új Klotz CATLink termékekkel. A Klotz mindig teljes árnyékolású hálózati kábelt ajánl (pl. RC5EE) csatlakozó kábel gyanánt, mert ez az egyetlen mód arra, hogy a négy különálló csatorna osztozzon a közös földelésen.

A TrussLink stageboxok mindig rendelkezésre állnak, amikor professzionális termékekre van szükség. Az XLR csatlakozók (3-pólusú mama/papa) páronként párhuzamosan vannak kötve, bemenetként és kimenetként is használhatók. Ez maximálisan sokoldalú és gyors beállítást tesz lehetővé a professzionális színpadi alkalmazásban.

A masszív alumínium ház csúszásmentes gumilábakkal van felszerelve, a feliratok lézer-gravírozottak. Tökéletes megoldás a jelek színpadról a frontkeverőhöz való és onnan vissza juttatásához. A négy nyílásnak és a Manfrotto Superclamp használatát elősegítő M10-es menetnek köszönhetően világítás hídra is felszerelhető az eszköz.

A belső kábelezés „digital ready”, azaz 110 ohmos karakterisztikához tervezték, ez fontos DMX vagy AES/EBU box használatakor. A TrussLink kis stageboxként, vagy teljes multicore rendszerként is használható.

Bővebb információ és vásárlás


2019. május 19. 15:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA