MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

König & Meyer állvány talpazat

A König & Meyer univerzális állvány talpazata nehéz és tömör, M20-as menetes furatokkal van ellátva a szokásos állványrúd-cső kombinációhoz. A felhasználástól függően három lehetőség van az állványrúd elhelyezésére. A középső és oldalsó pozíción kívül a sarokban is rögzíthető. Emellett praktikus hordozófüllel rendelkezik, kábelelvezető található rajta, masszív filcezett lábai vannak. Fekete és fehér színben kapható.

A talpazathoz kiegészítő súly vásárolható, amellyel növelhető az állvány stabilitása. A súly átmérője 325 mm és 8 mm vastag acélból készült. Egy kiegészítő furat található rajta a kábelek átvezetéséhez. Öntapadós gumi ütközők gondoskodnak arról, hogy ne csúszkáljon és ne is zörögjön. Tömege 5 kg. A kiegészítő súly könnyedén, szerszámok használata nélkül rögzíthető. Több súly is egymásra helyezhető.

Részletes ismertető és vásárlás: KM-26706


Kiegészítő súly állvány talpazatokhoz, fekete

Különálló kiegészítő súly, amellyel növelhető a stabilitás az M20-as menettel ellátott állvány talpazatokon. A súly átmérője 325 mm és 8 mm vastag acélból készült. Egy kiegészítő furat található rajta a kábelek átvezetéséhez. Öntapadós gumi ütközők gondoskodnak arról, hogy ne csúszkáljon és ne is zörögjön. Tömege 5 kg. A kiegészítő súly könnyedén, szerszámok használata nélkül rögzíthető. Több súly is egymásra helyezhető.

Részletes ismertető és vásárlás: KM-26709


2020. június 28. 11:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA