MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kooperációban készül a Cameo új DMX interfésze

Az Adam Hall és a Nicolaudie szoftverfejlesztő csoport nemrégiben kezdődött stratégiai együttműködésének első eredményeként megjelent a Cameo® DVC 4 Daslight interfész. A professzionális eszköz 512 DMX csatornát kínál és ára is versenyképes. A hozzávaló Cameo® D4 DMX vezérlő szoftver látványos light show létrehozásában jeleskedik és ingyenesen letölthető.

A Cameo® DVC 4 segítségével a professzionális felhasználók a fényeket immár számítógépen keresztül vezérelhetik. A DMX interfész tökéletesen működik a PC-n és Mac-en is futtatható Cameo® D4 szoftverrel. A felhasználóbarát vezérlő szoftver további erőssége a több mint 15000 termékre kiterjedő könyvtár és az újonnan fejlesztett szoftver motor, amelynek segítségével iPhone-ról, iPad-ről, valamint Androidos okostelefonokról és tabletekről is kezelhető. A beépített Scan Library Editor révén önálló eszközprofilok hozhatók létre, amellyel a sokrétű könyvtár bármikor tovább bővíthető és megszünteti a gyári beállításoktól való függőséget.

A Cameo® DVC 4 és a Cameo® D4 használatával rendkívül egyszerűen hozhatók létre különleges és összetett light show-k. A Daslight által tervezett XEEL Effect Engine különféle effektek százait kínálja, ezek egymással is kombinálhatók. A pixel, chase, valamint mozgófejes lámpáknak és scannereknek szánt pozíciós effektek kezelése szinte gyerekjáték.

A Plug & Play megoldásnak köszönhetően az intelligens Cameo® DVC 4 DMX interfész mini USB portján keresztül könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez, az ehhez szükséges kábelt mellékeli a gyártó. A programozott adat a belső memóriából az interfészre másolható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a light show a készülékről önálló üzemmódban működhessen 256 DMX csatornával, számítógép nélkül. A valósidejű 3D-s látványt nyújtó szoftverrel remekül előkészíthető a light show. Színpadelemeket és állványokat is hozzáadhatunk, illetve a világítási effekteket, színeket, fényerő beállításokat és gobókat is modellezhetjük.
A Cameo weboldalán rendelkezésre álló ingyenes szoftverfrissítések, valamint a Daslight professzionális vevőszolgálata biztosítja a zavartalan működést hosszútávon is.

„A Nicolaudie-ban megtaláltuk a megbízható termékfejlesztési partnert, az ő innovatív és felhasználóbarát technológiájuk megfelel az igényeinknek. Megvannak a legjobb feltételek egy tartós együttműködéshez, amely minden bizonnyal középtávon is mélyülni fog.” Ezt a jövőre vonatkozó pozitív előrejelzést Alexander Pietschmann, az Adam Hall csoport vezérigazgatója adta. Azt is kijelentette, hogy a Nicolaudie-val való kooperáció kiemeli az Adam Hall termékstratégiájának alapvető elemeit. „Vállalatunk egyik célja, hogy bővítsük az együttműködést a termékfejlesztőkkel.”

Simon Bennet, a Nicolaudie cég Daslight termékmenedzsere a következőket mondta: „Több mint 25 éve alapított gyártóként az Adam Hall mellett mi is a szórakoztatóipar szereplői vagyunk és osztozunk velük a kiváló minőségű termékekhez fűződő szenvedélyünkben. Izgalmas dolog egyesíteni az erőinket, nagyon várom jövőbeli közös munkánk eredményeit.”

Az érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek a Cameo termékeivel a forgalmazó Elimex Kft. bemutatótermében.


2017. június 27. 15:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA