MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems CURV 500 TS

Megjelent a kompakt méretű és könnyen szállítható LD Systems CURV 500® array rendszer TS (Touring System) változata, amely igény szerint bővíthető akár négy egymáshoz csatlakoztatható egyforma alumínium line array elemmel, amelyek SmartLink® plug and play adapterrel működnek. 

Az alapfelszereltséghez két szabványos CURV szatellit láda tartozik, amelyekben egy 4“-os középsugárzó és három 1“-os magassugárzó van WaveAhead® technológiát alkalmazva, valamint két duplex szatellit láda kiegészítésként.

A reflexnyílással ellátott 15“-os mélynyomó ládába építették a rendszer D-osztályú erősítőjét többsávos limiterrel, rövidzárlat, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel. SpeakON és combo csatlakozókat kapott, hat DSP presettel rendelkezik a gyors rendszerbeállításhoz, M20-as hangfalrúd rögzítő és három ergonomikus hordozófül található rajta. A rendkívül sokoldalú és könnyű CURV 500® turné készlet nagy felbontású hangot szolgáltat ütős megszólalással, kiváló balansszal és megnövelt függőleges és vízszintes lefedettséggel. A készlet tartalmazza a hangfalrudat és a hozzá való hangfalkábelt.

A rendszerhez opcionális hangfaltartó rúd LDCURV500TSDB, valamint kerekes szállítótalp LDCURV500TSCB is vásárolható.

Részletes ismertető és vásárlás: LDCURV500TS, LDCURV500TSDB, LDCURV500TSCB



2018. április 4. 17:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA