MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems MAUI P900

A Porsche Design Studióval együttműködésben készült LD Systems MAUI® P900 kiváló hangtisztaságot és részletgazdag megszólalást nyújt. A legmodernebb audió technológia és a szemet gyönyörködtető elegáns megjelenés tökéletes választássá teszi minden olyan alkalmazásban, ahol briliáns megszólalásra és remek látványra van igény.

Az összesen 50 darab neodímium mágneses hangszóró és a D-osztályú erősítő 1400 W teljesítménye 131 dB-es hangnyomást és 42-20000 Hz-ig terjedő frekvencia átvitelt biztosít a korszakalkotó oszlop PA számára.

A MAUI® P900 rendszerben megtalálható a SonicGuide® hangterelő technológia csakúgy, mint a WaveAhead® magassugárzó elrendezés, melyek révén egyenletes hangsugárzás biztosítható. 
A különleges megjelenést és kiemelkedő hangminőséget egyesítő MAUI® P900 selyemfehér, platinaszürke és grafitfekete színben kapható, bármely környezethez elegánsan illeszkedik.

A szemet gyönyörködtető hangosítási rendszer épségének megóvásáról igényes felépítésű flightcase forgalomba hozásával gondoskodik az LD Systems. A kifejezetten a MAUI P900 hangrendszerhez készült levehető tetejű szállítóláda vázát erős, 9 mm vastag nyír rétegelt lemez alkotja 30 mm-es alumínium élvédőkkel, belül precízen formára vágott szivacs követi a készülék egyedi alakját.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAUIP900*LS-LDMP900FC


2018. december 9. 06:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA