MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems U305 BPG – diversity gitár készlet

A Németországban fejlesztett U300-as sorozatú UHF diversity vezeték nélküli rendszerek kiváló hangminőséget nyújtanak. Ideális körülmények között 100 méteres hatótávolsággal rendelkeznek és három frekvenciasávra hangolt változatban kaphatók: 584-608 MHz, 655-679 MHz, vagy 823-832 MHz és 863-865 MHz. Minden frekvenciasávon hat U300-as rendszer használható egyidejűleg. 

A kényelmes, egy gombnyomással működő infra szinkronizálás gyors és problémamentes kapcsolatot biztosít az adó és a vevő között, a squelch és a pilot jel pedig zavarmentes működést garantál.
Az U300 adó 10 mW kimenő teljesítménnyel rendelkezik, üzemideje két AA elemmel 10 óra. A kéziadó frekvencia tartománya 55-16000 Hz. A 25 Hz-es alsó határfrekvenciával rendelkező zsebadó alkalmas az öthúros basszusgitár alsó H-húrjának átvitelére is. A zsebadó bemeneti szintje három fokozatban beállítható aktív és passzív gitárokhoz és basszusgitárokhoz. A bekapcsoló gombbal kényelmes standby mód érhető el ideiglenes némítással. Az U300 vevőt világos LCD csatorna kijelzéssel látták el, LED sor mutatja az audió jel erősségét, szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6,3 mm-es hangkimenettel is ellátták. A kimenetek is hangszerszintűre kapcsolhatók, így közvetlenül a gitár- vagy basszusgitár erősítőre köthető.

Az U300 sorozatú vezeték nélküli rendszerek üde, modern külalakkal rendelkeznek, énekhez való készletben vevővel és kardioid iránykarakterisztikás dinamikus kézi mikrofonadóval, zsebadóval és headsettel, illetve zsebadóval és csíptetős mikrofonnal kaphatók. A mikrofon karakterisztikája megváltoztatható az U500 cserélhető fejének használatával. Az U300 hangszerhez való készletek zsebadóval és rézfúvós hangszerre csíptethető mikrofonnal, vagy dupla árnyékolású alacsony kapacitású gitárkábellel vásárolhatók meg.

• UHF vezeték nélküli diversity rendszer FM technológiával
• 12 választható csatorna
• 100 méteres hatótáv ideális körülmények között
• 6 rendszer egyidejű működése
• ASC szinkron adó és vevő között infravörös átvitellel
• Pilotjel, squelch
• 10 órás üzemidő két AA elemmel
• Fém készülékház
• Opcionális tartozék rack beszerelő készlet

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2019. február 3. 15:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA