MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems U500 vezeték nélküli konferencia rendszer

A legújabb négycsatornás konferencia rendszerrel az LD Systems a vezeték nélküli megoldások új generációját dobta piacra. Az U500® vezeték nélküli konferencia készletek három változatban, különböző frekvencia tartománnyal kaphatók, professzionális műszaki paramétereiknek köszönhetően hosszútávon is jó befektetésnek ígérkeznek. A készletek a következő frekvencia kiosztással vásárolhatók meg: U505 CS 4 (554–586 MHz), U506 CS 4 (662–694 MHz) and U508 CS 4 (823–832 MHz + 863–865 MHz).

Az Adam Hall csoport mérnökei a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki az U500® vezeték nélküli konferencia készleteket. Ez a törekvés elegáns, felhasználóbarát konferencia rendszert eredményezett, amely a hatékony kommunikációt, a kiváló hangminőséget és megbízhatóságot egyesíti a legmodernebb technológiával.

Az LD Systems U500® vezeték nélküli konferencia készletek true diversity rendszerűek és az UHF sávban működnek. Professzionális szolgáltatásaik között megtalálható az automatikus csatorna keresés, az automatikus frekvencia keresés, infravörös frekvencia szinkronizálás a vevő és a mikrofon között, pilot hang és elsőbbségi kapcsolás – ezek tökéletesen használhatók a konferenciák, találkozók és tárgyalások esetében. Az előremutató U500® vezeték nélküli konferencia készletekben a biztonsági zár és a külső vezérlő rendszerekhez való csatlakozást biztosító RS-232 interfész is megtalálható. A hang átviteli tartománya 60 Hz-től 16 kHz-ig terjed.

Az U500® terminálok gégenyakas hiperkardioid iránykarakterisztikájú kondenzátor mikrofonnal és világító állapotjelző gyűrűvel vannak felszerelve. A strapabíró készülékházba nagy kontraszttal rendelkező OLED kijelzőt építettek, amely a széleskörű beállítási lehetőségekről nyújt információt a felhasználó számára. A választható 130 Hz-es felüláteresztő szűrő hatékonyan csökkenti a proximity hatást, elnyomja az asztal felületén keletkező dübörgéseket a kristálytiszta beszédérthetőség érdekében.

A négycsatornás U500® vevő nagy kontraszttal rendelkező OLED kijelzője teljes áttekintést biztosít valamennyi funkció és beállítás paramétereinek szempontjából, beleértve az audió és rádiófrekvenciás jel erősségét, a prioritást és a terminálok elemállapotát. Az áthallások, gerjedések és fésűszűrő hatás elkerülésének érdekében a folyamatosan bekapcsolva lévő mikrofonok számát a vevőn lehet meghatározni. A választható automatikus vagy manuális zajzár és pilot hang biztosítja a kiváló, interferencia-mentes hangzást.

A rendszer akár öt kaszkád kapcsolású U500® vevőből állhat, amelyek master/slave üzemmódban működnek. Ilyenformán maximálisan 20 terminál üzemeltethető az adott országban használható frekvencia tartományoknak megfelelően.

Az új rendszer a vállalati rendezvényekhez berendezéseket kölcsönző cégek számára is kedvező lehet, mivel professzionális szolgáltatásaival az U500® vezeték nélküli konferencia készletek hatékony kommunikációt és kiváló beszédérthetőséget biztosítanak. A három elérhető frekvencia tartomány lehetővé teszi, hogy a felhasználók a helyi előírásoknak megfelelő készletet válasszák.

Az új U500® konferencia rendszer a jövőre nézve is biztos beruházást jelent a vezeték nélküli technológiát igénylő felhasználási területeken.

www.elimex.hu


 

2017. december 28. 06:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA