MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND LX700 ZONGORASOROZAT

Három modell autentikus koncertzongora-hangzással és játékérzettel a kifinomult zongoristák igényeihez igazítva. A Roland új LX700 sorozata tökéletesen adja vissza egy gyönyörű koncertzongora, világklasszis koncertteremben történő megszólalásának játékélményét. A csúcsmodell LX708, a közepes árfekvésű LX706 és a belépő-szintű LX705 egyaránt kiváló hangzást és játékérzetet garantál a legkifinomultabb zongoristák számára is, számos innovációval a hangkeltés, billentyűzetmechanika, téreffekt-modellezés és külső megjelenés terén.

Egy tipikus digitális zongora a zongorahang létrehozásához mintavételezést alkalmaz. Ezzel szemben az LX700 PureAcoustic Modeling technológiája az akusztikus zongora bonyolult hangkeltési mechanizmusát reprodukálja, beleértve a jellemző zajokat és rezonanciákat. Ezzel a megközelítéssel az LX700 hangszereknek sikerült két jól megkülönböztethető zongoramodell jellegzetes hangját életre kelteni — így az európai és amerikai zongorák hangzása mostantól egy kiválóan játszható, mégis személyre szabható hangszerrel szólaltatható meg. A Roland PureAcoustic Ambience technológia pedig akusztikus teret hoz létre a zongora körül, mintha a hangszer egy világklasszis koncertteremben, stúdióban vagy katedrálisban szólalna meg, és ráadásul mindezt fejhallgatón keresztül is élvezhetjük.

Az LX700 sorozat billentyűzete és pedáljai tökéletesen reagálnak a játék legapróbb árnyalataira is, így profi zongoristák is azonnal otthonosan fogják érezni magukat a hangszeren anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a zenei kifejezés terén. A Roland új Hybrid Grand billentyűzetének (LX708/LX706) minden egyes billentyűje hosszabb a tipikus digitális zongoránál megszokottnál, ami növeli a játék kényelmét. Továbbá az LX708 billentyűzete a hangszertest rezonanciáit is közvetíti a zongorista felé a billentyűkön keresztül, akárcsak egy akusztikus koncertzongora. Mindezek mellett az LX708 új fejlesztésű Responsive Damper Action technológiájának köszönhetően a zengető pedál is a lehető legautentikusabb zenei kifejezést támogatja.

A billentyűzet és pedálok eltéréseitől eltekintve, a fenti technológia mindhárom modell sajátja. Az olyan praktikus funkciók, mint a például a Bluetooth® Audio, a Twin Piano mód, a metronóm, a csendes gyakorláshoz elengedhetetlen fejhallgató-csatlakozó, valamint a hangszer frontlapján lévő, a hang természetes sugárzásáért felelős egyedi C-formájú nyílás, mindhárom modellben megtalálható. A játékra hívogató, jól áttekinthető kezelőfelület, elegáns megvilágított gombokkal és kifinomult forgópotméterekkel rendelkezik.

A gyönyörű külső megjelenés, billentyűzet, pedálok és Acoustic Projection hangrendszer terén mindhárom hangszer más-más kombinációval készül. A csúcsmodell LX708 magas építésével, az optimális hangsugárzás érdekében felnyitható tetejével és nagy hatásfokú hangrendszerével a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. Az alacsonyabb építésű LX706 a középső helyet foglalja el az LX700 sorozaton belül, hat hangszórós rendszerrel, profi funkciókkal és megfizethető árfekvéssel. A belépőszintű LX705 a sorozat legkompaktabb hangszere, négy hangszórós rendszerrel, a Roland kifejező PHA-50 billentyűzetével és a számos olyan technológiával, melyeket a LX706 és LX708 hangszerekben is megtalálunk. A hangszer színválasztéka az adott modelltől függ: fényes fekete, fényes fehér, sötétszürke, sötét rózsafa és világos tölgy.

Az LX700 sorozattal együtt jelenik meg a Piano Every Day okostelefon alkalmazás a gyakorlás motiválásához. A telepítést követően az LX700 tulajdonosok több mint 70,000 kotta közül válogathatnak és vásárolhatnak a Sheet Music Direct online könyvtárában vagy kipróbálhatják a “Timeline” funkciót, új dalok tanulásához és a zenei fejlődés nyomon követéséhez, akár zenei gyakorlatokkal kiegészítve, ha szükséges. A Piano Every Day ingyenesen tölthető le az App Store-ból (iOS) vagy Google Play-en (Android) keresztül.

További információkat az LX700 digitális zongorákkal kapcsolatban a https://www.roland.com/hu/products/lx700_series/ oldalon talál.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu/ oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. október 30. 12:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA