MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

M-Audio / Touch Loops együttműködés

Kibővített hangminta tartalom M-Audio billentyűzetekhez és interfészekhez a Touch Loops prezentálásában.

A nemrég bejelentett Avid (Pro Tools│First ) partnerkapcsolat mellett egy újabb jól csengő név közreműködik együtt az M-Audio-val: A Touch Loops az elmúlt években a piac egyik vezető sound designer vállalatává fejlődött, londoni és los angelesi központtal. Az együttműködés első gyümölcse egy azonnal elérhető, 2GB terjedelmű hangminta anyag, ami az M-Audio termékregisztrációs oldaláról tölthető le.
 
A Touch Loops élvonalbeli termékeit kifinomult rögzítési eljárás jellemzi, hozzáértő producerek és hangmérnökök keze által. Az M-Audio és a Touch Loops stratégiai együttműködése 2GB (500+ hang) hangkönyvtárral ruházza fel az alább felsorolt M-Audio készülékek új és már meglévő felhasználóit:
 

 
A hangminták kiváló minőségük mellett a divatot is naprakészen követik: többek közt egyedi dobhangok, melodikus loop-ok, valamint mély basszusok találhatóak benne, négy csoportra osztva, stílusjegyek szerint:
 

 
A legmagasabb igényeket is kielégítő és kreativitást elősegítő csomagban garantáltan nem fogsz csalódni! Így Pro Tools│First-tel kombinálva a piacon egyedülálló hozzáadott értékkel gazdagítják az M-Audio felhasználókat.

http://www.fullrange.hu


2018. március 2. 18:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA