MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Marantz Pro termékek

AVS – Minden-az-egyben A/V felvevő. Pod Pack 1 – USB Mikrofon broadcast állvánnyal és kábellel. Turret – eredeti, könnyen használható megoldás műsorszórásra és podcast alkalmazásra. Umpire – magas minőségű USB kondenzátor mikrofon.

AVS - Minden-az-egyben A/V felvevő

A Marantz Professional bemutatja az AVS-t (Audio Video Streamer), ami egy egyedi, könnyen használható és beüzemelhető eszköz azok számára, akik magas minőségű hangot és videót vennének fel, illetve közvetítenének. Külsőre esztétikus kialakítású, kis helyet foglal. A webkamera felbontása full HD, beépített H.264 videó tömörítéssel, a hangot egy magas minőségű kondenzátoros USB felületmikrofon rögzíti, 48kHz/16 bites digitalizációval. A tökéletes fényviszonyokért a fedélzeti LED gyűrű lámpa kezeskedik, a 4” átmérőjű fényforrás dimmelhető, a fény hőmérséklete pedig nagyon könnyen változtatható a cserélhető plasztik filterekkel (hideg/meleg/szűrt). Az AVS nagysebességű USB-C kapcsolaton keresztül kommunikál, nagyon alacsony késéssel rögzít, valamint a beépített USB hubra több USB perifériát is csatlakoztathatunk. Ezen felül beépített fedélzeti fejhallgató erősítőjével egyszerűen monitorozhatjuk a hangot, a fejhallgató kimenet a talapzat jobb oldalán található.

Tulajdonságok:
• Minden-az-egyben közvetítő rendszer
• Full HD webkamera beépített H.264 tömörítéssel
• Magas minőségű kondenzátoros USB felületmikrofon (48kHz/16-bit konverzió) a talapzatba beépítve
• Dimmelhető LED gyűrűs lámpa / daylight-balanced, hideg meleg és diffúz filter tartozékokkal
• USB-C kijárat a számítógép felé, nagy adatsebesség, alacsony késés
• Beépített USB hub
• Fejhallgató erősítő

Pod Pack 1 - USB Mikrofon broadcast állvánnyal és kábellel

A Pod Pack 1 professzionális fejlesztést hozhat bármely közvetítő stúdióba. A készletben egy magas minőségű kondenzátoros USB mikrofont és egy univerzálisan beállítható rugós asztali állványt találunk, ami segítségével rendben tarthatjuk asztalunkat, valamint bárhova pozícionálhatjuk mikrofonunkat podcast, on-air és voice-over szituációkban. A felszerelése nagyon egyszerű, kialakításának köszönhetően közel bármilyen asztallal használhatjuk.

Tulajdonságok:
USB kondenzátor mikrofon, kardioid karakterisztikával
Minden alkatrész fémből készült
Dupla feszítő rugók a stabil tartás érdekében
Teljes körű beállíthatóság – a mikrofont fejjel lefelé is állíthatjuk
Közel minden asztaltípushoz használható
USB kábel a csomagban

Turret

A Turret egy eredeti, könnyen használható megoldás műsorszórásra és podcast alkalmazásra, olyan felhasználók számára, akik egy nagy tudású, széles körben felhasználható eszközt keresnek, amihez nem szükséges további kiegészítők megvásárlása. A Turret-ben full HD felbontású kamerát (H.264 tömörített formátum), magas minőségű (48kHz/16-bit) USB-s kondenzátormikrofont pop filterrel és egy olyan LED gyűrűs lámpát találunk, 5600K színhőmérséklete megegyezik a nappali fényviszonyoknak, valamint hideg és meleg színhőmérsékletet eredményező filtert és egy Diffused Daylight Filter kiegészítőt is kapunk, amivel a szórt fényt kompenzálhatjuk. Kompakt és egyszerű kialakítású, tökéletes asztali használatra, de elég hordozható ahhoz, hogy magunkkal vigyük külső helyszínekre is. A Turret nagysebességű, alacsony késésű USB-C kimenettel és beépített USB hubbal rendelkezik, fedélzeti fejhallgató erősítőjével a hang monitorozása gyerekjáték, a számítógép fejhallgató kimenetén tapasztalható késés nélkül. A fejhallgató erősítő 130mW RMS kimeneti teljesítményével és 30 Ohm impedanciájával gyakorlatilag bármilyen fejhallgatót meghajthatunk a Turrettel, extrém hangerő mellett is tiszta és részletes hangképpel. Auto-focus rendszerű kamerája full HD, automatikusan korrigálja a gyengébb fényviszonyokat is. A mikrofon kondenzátoros felépítésű back electret kialakítású, 14mm átmérőjű membránnal. A felhasználó kényelme érdekében a mikrofon előerősítő az oszlopon mikrofon érzékenység szabályzójába van beépítve. Az oszlopon találjuk a fő szabályzókat, amiket a streamer/podcaster könnyen elér a rendszer használata közben. Ezek között van egy LED fényerőszabályzó dimmer, ami bal szélső állásban kikapcsolja a fényforrást, fejhallgató kimeneti csatlakozó, az ehhez tartozó hangerőszabályzó, mikrofon érzékenység szabályzó, mikrofon némítás gomb, kamera ki- és bekapcsoló gomb.

Tulajdonságok:
Minden-az-egyben önállóan működő broadcast rendszer
Full HD webkamera H.264 videó tömörítéssel
Magas minőségű USB kondenzátor mikrofon (48kHz/16-bit) pop filterrel
Változtatható fényerejű LED gyűrűs lámpa / nappali fény színhőmérséklet, hideg, meleg és diffúz kiegészítő szűrőkkel
USB-C kijárat a számítógép felé, nagy sebességű kapcsolat, alacsony késés
Beépített USB hub
Fejhallgató erősítő

Umpire

A Marantz Professional Umpire egy magas minőségű USB kondenzátor mikrofon. Tökéletes választás podcast készítéséhez, zenészeknek, gamereknek és mindenkinek, aki számítógépével USB mikrofont használna felvételre illetve közvetítésre. A Marantz Professional egyre bővülő mikrofonkínálatának legújabb tagja az Umpire, ami nem más, mint a népszerű, önállóan működtethető Turret közvetítő rendszer USB mikrofonja.

Tulajdonságok:
Magas minőségű USB kondenzátor 48kHz/16-bit felbontással
Pop filter és kapcsolható 10dB csillapítás
Shock mount
Masszív fém asztali állványAVS
Minden-az-egyben A/V felvevő


2019. december 23. 05:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA