MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGÉRKEZETT BELGIUMBÓL: LUMINEX

A belga Luminex audiovizuális rendszerekre optimalizált informatikai eszközöket gyárt 2002 óta. Termékeit olyan neves zenekarok turnéin használják, mint például Robbie Williams, a MUSE, a Coldplay, illetve a belga Tomorrowland fesztivál, vagy a Koppenhágában megrendezett Euróvíziós dalfesztivál. A nagyobb installációk kapcsán szintén találkozhatunk eszközeikkel, például az FC Schalke 04 stadionjában, ahol switcheket telepítettek.

A Luminex egy fiatal és ambiciózus belga cég, mely a szórakoztatóipar számára szakosodott vezérlő berendezések tervezésére. Termékeit az audiovizuális iparág legnagyobb gyártói tesztelik. Egyedülállóságuk abban rejlik, hogy az informatikai eszközeikből álló rendszerek összeállításához nincs szükség informatikai szakemberre.

A Luminex széleskörű műszaki hátérrel rendelkezik a világítástechnikát illetően is. 2004-ben sikeresen startoltak az Ethernet-DMX8 csomóponttal, amely 32 DMX vonalat futtatott az Athéni Paralimpián. A legújabb technológiák segítségével nagyteljesítményű és rendkívül megbízható eszközöket alkotnak, kiváló szolgáltatásokkal és terméktámogatással.

A Luminex kizárólagos magyarországi forgalmazója 2017-től az INTERTON Group.
A Luminex eszközökről weblapunkon itt talál bővebb információt:
http://intertongroup.com/kepviselt-gyartoink/szinpadvilagitas/luminex
http://intertongroup.com/kepviselt-gyartoink/informatika/luminex
A gyártó weboldala: http://luminex.be/

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: info@intertongroup.com


 

2017. február 18. 07:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA