MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum
A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A tavaszi lapszám 104 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Kaszás Péter – Beérett a gyümölcs (Danev György), Tankcsapda (Paya), Bodor Máté – Miskolcról a világpiacra (Paya), Jónás Vera (Lombos El Márton), Tunyogi Bernadett – Életének folytatása (Hegedűs István), Agnes Obel (Danev György), Tudósok (Rozsonits Tamás), Nem várjuk meg a reggelt... Kőváry Péter (Cinhegyi Róbert), Hajnal Gábor – 50 év zeneközelben (Hegedűs István), Csorba Lóci (Rosta N. Napsugár), Stardust (Paya)

Tesztek, bemutatók:
BOSS pedálok 40. évfordulójára (Gitár), Marshall Code (Gitár – Dandó Zoli), A dLive éve (Hang-, fény- és színpadtechnika – Varga Krisztián), Harman Connected PA (Hang-, fény- és színpadtechnika), Natal pergőteszt (Ütős – Tóth Tamás), Harman Professional hírek (Hang-, fény- és színpadtechnika), Tam-Tam Hírek (Ütős), Audio-Technika ATM350a (Hang-, fény- és színpadtechnika – Fodor Bianka), db Technologies VIO series (Hang-, fény- és színpadtechnika - Vándor Erik, Márfai Tibor), IMG STAGELINE – TIUS ERŐSÍT (Hang-, fény- és színpadtechnika – Tius), Bigyó Felügyelő (Elektronikus zene – Gergics  Attila),  LD Systems Maui 11 G2 és Maui 28 G2 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line6 – YAMAHA Hírek (Gitár), Csenius Spot, Profile és Unico (Hang-, fény- és színpadtechnika)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
5letszobrász

A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2017. március 24. 06:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA