MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Már országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A tavaszi lapszám 108 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Yngwie Malmsteen (Danev györgy), EMG – Rob Turner (Danev György), Petruska (Pretz Niki), Jason Becker (Danev György), Vivian Campbell  (Danev György), Vitáris Iván (Rozsonits Tamás), Vámos Zsolt (Pacziga Linda), Yasi Hofer (Danev György), Szebelédi Zsolt (Hegedűs István), Dinamit: Még egyszer! (Paya), Said Tichiti (Schranez Rebeka), Emmer Péter – Memento (Rozsonits Tamás), Király Linda (Lombos Marci), Hittel a Rock and Roll felé – Füchsel Tibor Füxi (Hegedűs István), Shai Maestro (Rosta N. Napsugár), ÉK (Pretz Niki).

Tesztek, bemutatók:
KORG újdonságok a NAMM Shown (Billentyűs), Csodabogár (Gitár), Marshall - Downsizing (Gitár), Harman Professional újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika), AKAI és ALESIS újdonságok (DJ technika/Billentyűs), Garry – egy életre szól (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA Hírek (Vegyes), Keleti oldal – Nyugati oldal (DJ technika), Élő hangkeverés törvényes határokon belül (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland VR-1HD AV (Médiatechnika), Baton Rouge - Mystic (Gitár), Barázdabillegető (Hangtechnika), Honey Bee Amps (Gitár).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Szerzők (Közérdekű), 5letszobrászat (Közérdekű).


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.
A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2019. április 30. 08:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA