MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Mindennapi audio hősök

A Sennheiser bemutatja két új hordozható fejhallgató-családját, a HD 4 és HD 2 sorozatot. Az audio specialista Sennheiser hordozható fejhallgatóinak két új sorozatát vezette be, melyek tökéletes megoldást kínálnak a mindennapos útközbeni zenehallgatáshoz. A hátul zárt, kagylós kialakítású HD 4 sorozat a HD 4.20s, HD 4.30i és HD 4.30G modelleket foglalja magában – olyan fejhallgatókat, melyek ragyogó, basszusban gazdag hangzást közvetítenek, modern stílusban és masszív, minőségi kivitelben. A Sennheiser rendkívül népszerű PX 100-as, PX 200-as és HD 200-as sorozatú modelljeinek nyomdokaiban járó könnyű, karcsú vonalvezetésű, új, fülre-fekvő HD 2-es fejhallgató-sorozat optimális kényelmet és kiváló sztereó hangzást kínál. A sorozat modelljei: HD 2.10, HD 2.20s, valamint HD 2.30i és HD 2.30G. 

„Nagy izgalommal mutatjuk be két új hordozható fejhallgató-sorozatunkat, melyek nemcsak új, egyedi megjelenéssel, hanem a meglévő modellekhez viszonyítva érdemi újításokkal is rendelkeznek, például a hangzás és a kábelminőség terén” – mondta Ivan Kuan, a Sennheiser vezető portfólió menedzsere. „A kiváló teljesítmény, a kényelem és a megbízható konstrukció nyerő kombinációjának köszönhetően az új HD 2 és HD 4 fejhallgatók olyan mindennapi audio hősök, amelyek jelentősen képesek fokozni a mobil zenehallgatás nyújtotta élményt.”
 
Az új HD 4 sorozat: hogy a zenehallgatás bárhol élvezetes legyen

 
A Sennheiser saját fejlesztésű jelátalakító technológiáját alkalmazó új HD 4.20s, HD 4.30i és HD 4.30G headsetek precíz, basszusban gazdag hangzást kínálnak, amely tiszta és kiegyensúlyozott. Ideális választás mobileszközökhöz: a hátul zárt, kagylós kialakítás kívül tartja a külső zajt – tökéletes megoldás, hogy bárhol élvezhesd a zenehallgatást.


 
Masszív, megbízható felépítés gondoskodik róla, hogy a fejhallgató állja a mindennapi használatból fakadó igénybevételt. Eközben az erős, mégis könnyű konstrukció a kényelem és a hordozhatóság optimális ötvözetét kínálja, puha fülpárnákkal és a könnyű tárolást elősegítő összehajtható fejpánttal. A HD 4.30i és HD 4.30G modell, amely fekete és fehér színváltozatban is kapható, praktikus tartótokkal kerül forgalomba. 
 
A sorozat összes modellje gubancmentes, egyoldalas kábellel rendelkezik, amelybe intelligens távvezérlőt és mikrofont is építettek a telefonhívások egyszerű kezelése érdekében, miközben a HD 4.30i és HD 4.30G háromgombos távvezérlője még az iOS, illetve Android okoseszközökön történő zenelejátszás kezelését is lehetővé teszi. 
 
Az új HD 2 sorozat: az igazi klasszikusok újragondolása

Az ultravékony, hordozható, fülre-fekvő Sennheiser fejhallgatók új generációjának tagjai a HD 2.10 és HD 2.20s, valamint a HD 2.30i és HD 2.30G modell, melyek fekete és fehér színváltozatban is kaphatók. Ez a sorozat a népszerű PX 100, PX 200 és HD 200 sorozat utódja.


 
„A nagyfokú kényelem és hordozhatóság jegyében tervezett HD 2 fejhallgatók könnyedén veszik a mindennapi akadályokat, így útközben is gondtalanul élvezheted a zenehallgatást és a tárolás sem okoz problémát” – mondta Ivan Kuan. „Olyan könnyűek és kényelmesek, hogy csaknem meg is feledkezel viselésükről.”
 
A HD 2 fejhallgatók letisztult, minimalista megjelenésükkel, valamint minőségi hangzásukkal tűnnek ki. Ezek a modellek – kisebb méretük ellenére – basszusban gazdag, erőteljes, valósághű sztereó hangzást kínálnak.
 
A zárt kialakítás és az extrapuha fülpárnák kívül tartják a háttérzajt, zavartalan zenehallgatást biztosítva. A HD 4-es sorozathoz hasonlóan ezeket a fülre-fekvő fejhallgatókat is a tartós és praktikus használat jegyében tervezték, a kényelmes útközbeni tárolás érdekében masszív, összehajtható kialakítással. A HD 2.30i és HD 2.30G modellhez továbbá egy puha tartótok is jár.
 
A HD 2.20s egy egygombos intelligens távvezérlővel és mikrofonnal rendelkezik a telefonhívások kezeléséhez, míg a HD 2.30i és HD 2.30G modelleket iOS, illetve Android okoseszközökre optimalizálták, és egy gubancmentes kábellel, valamint beépített háromgombos távvezérlővel és mikrofonnal kerülnek forgalomba a telefonhívások kezeléséhez, a zenelejátszás vezérléséhez és a hangerőszabályzáshoz.
 
Mindkét fejhallgató sorozat 2016 szeptemberétől kapható.


2016. december 29. 10:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA