MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NAMM 2018 – Soundcraft Notepad 1.09 szoftverfrissítés

A 2018-as anaheim-i NAMM Show-ra a Soundcraft számos szoftverfrissítéssel érkezett, többek között az első nagyobb volumenű Notepad frissítés is megérkezett a megjelenés óta.

Az ingyenesen hozzáférhető 1.09-es verziószámot viselő új firmware mind a három típushoz elérhető, (Notepad 5, Notepad 8FX és Notepad 12FX) és az új Ui24R frissítéshez hasonlóan tartalmazza a ducker funkciót. Ezzel a broadcast stílusú chain kompresszorral a felhasználók akár 4 mikrofoncsatornát is beállíthatnak küszöbszint triggerelésre, melyek beszéd során aktiválhatják az USB visszatérő csatornákon a ducker funkciót. Az új firmware csomag tartamaz mostantól egy firmware frissítő modult, illetve egy vezérlőpanelt is amelyen be lehet állítani mely csatornák kerülnek elküldésre az USB buszra, miközben csatlakoztatva van az eszköz a számítógépes munkaállomás szoftveréhez.  Az új áramvonalas formaterv, és a kivételes ár-érték arány révén a Notepad keverőpultok minden zenész, podcaster és hangtechnikai szakember számára elhozza mindazt, ami a mai munkafolyamatok kihívásainak tökéletesen megfelel ráadásul egy erőteljes és kompakt csomagban.

„Izgatottan mutattuk be az első komoly firmware frissítést a Soundcraft Noteapd szériához itt a 2018-as NAMM Show-n.” – mondta Scott Wood, a Harman Professional Mixer Solutions menedzsere. „Az új frissítéssel elérhetővé vált a ducker funkció, mely manapság a vásárlók leginkább igényelt funkciója. A podcasterek és tartalmgyártók mostantól nyugodtan játszhatnak háttérzenét a produkciók szüneteiben vagy akár folyamatosan a beszéd alatt is, a Notepad automatikusan csökkenti az USB visszatérő csatorna jelszintjét. Ez egy professzionális broadcast funkció, amely normál esetben csak a high-end keverőpultokban található meg. Büszkék vagyunk rá hogy a kompakt asztali termékcsaládunk is tartalmazza mostantól ezt a funkciót, hogy bármilyen költségvetésű zenész vagy tartalomszolgáltató számára elérhetővé váljon.”

A frissítés már elérhető A Soundcraft szoftverletöltő oldaláról:

https://www.soundcraft.com/software

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. február 26. 19:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA