MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NAMM SHOW: A QSC STANDJÁN ISMÉT VILÁGSZTÁROKAT LÁTHATUNK!

2019. január 22-24. között kerül megrendezésre Kaliforniában az Anaheim Convention Center-ben a 2019-es téli NAMM Show. A QSCstandján kiállításra kerülnek a legújabb technológiák, melyeket élő bemutatók keretében világsztár előadók prezentálnak!

Programok a QSC standján (14908):

Január 24-én csütörtökön Közép-európai idő szerint 23.00 órától a legendás Dream Theatre zenekar billentyűse, Jordan Rudess bemutatja a GeoShred iPAd alkalmazást és azt is elmeséli, miért használ QSC aktív hangsugárzókat.

Szintén január 24-én csütörtökön - közép-európai idő szerint - 23:00 órától Santana vezető énekese, Andy Vargas lép fel, aki zenekarával, a Souleros-al egy különleges akusztikus előadást mutat be és azt is elmesélik, hogyan használják a QSC aktív hangsugárzókat.

Január 25-én pénteken - közép-európai idő szerint - 23:00 órától a Beat Junkies Scratch DJ Crew és a The Beat Junkie Institute of Sound társalapítója, DJ MELO-D az egyik felejthetetlen és fantasztikus szettjét adja elő, illetve azt is elmeséli, miért a QSC-re esett a választása.

Szintén január 25-én pénteken - közép-európai idő szerint -23:00 órától a világhírű Jazz Fusion és Pop dobos, Dave Weckl meséli el, hogyan és miért az adott módon keveri a dobot a QSC TouchMix digitális keverőpulttal.

Közép-európai idő szerint január 26-án vasárnap hajnali 01:00 órától Omar Hakim dobos (Weather Report, Sting, Madonna, Daft Punk), Darryl Jones basszusgitáros (The Rolling Stones, Sting, Miles Davis) és Rachel Z billentyűs (Peter Gabriel, Wayne Shorter) mesélnek arról, miért a QSC eszközeit használják.

Amennyiben nem tud személyesen ott lenni a NAMM Show-n , de szeretné megtekinteni a felsorolt művészek produkcióit és beszámolóit, figyelje a gyártó és a hazai képviselet Facebook oldalait: 

https://www.facebook.com/QSCAudioProducts/
https://hu-hu.facebook.com/QSC.hu/

Bővebb információ a kiállításról:
https://www.namm.org/


2019. január 27. 14:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA