MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NEXO GEO M10 a világ legfejlettebb kompakt Line-array technológiája

A mindössze 531 mm széles és 21 kg tömegű Nexo GEO M10 a beépített számos szabadalmazott technológiai megoldásával, a fejlett DSP vezérléssel, az AutoRig kapcsolódással egy olyan kompakt, erőteljes, nagy sávszélességű line-array modul, amely függesztett, vagy színpadon álló rendszerként is kivételesen könnyen és gyorsan telepíthető és beállítható.

A GEO M10 komponensei: 1,4” HF driver titán diaphragmával, 10” Neodymium LF driver. A mélyfrekvenciás megoldás olyan korábban nem tapasztalt hangnyomást produkál, amely a legtöbb sokkal nagyobb méretű, dupla méllyel szerelt line-array modulok teljesítményét is felülmúlja. A 131 dB maximális hangnyomással az M10 kétszer erősebb, mint kistestvére a GEO M6, ez ideálissá teszi nagyobb közönségek előtti zenés rendezvények hangosítására.

RENDSZERTERVEZÉS

A tökéletes GEO M10 rendszer tervezése és konfigurálása könnyedén megoldható az ingyenes NS-1 programmal. Az NS-1 hatékony és egyszerűen használható konfigurációs és szimulációs eszköz, amely könnyen használható drag and drop felülettel segíti az egyenletes SPL lefedettség elérését minden NEXO rendszer esetében, tetszőleges helyszínen.

MODULOK

A GEO M10 két változata (12,5° ill. 25° függőleges sugárzási szög) szerszám nélkül beállítható 80° vagy 120° vízszintes sugárzásra. A szélessávú modulok könnyedén kiegészíthetők a rendszerhez tervezett, cardioid módban is használható MSUB15 szub hangsugárzóval. A GEO M10 és MSUB15 egy rendszerként függesztett és a színpadra telepített változatokban is használhatóak. A hangsugárzók fekete, fehér és egyedi RAL színekben is elérhetők.

KIEGÉSZÍTŐK

A GEO M10 rendszer sokoldalú használatát elősegíti a számtalan kiegészítő, amelyek segítségével szinte tetszőleges méretű és felépítésű, függesztett, vagy színpadi rendszer könnyedén konfigurálható.

http://lisys-project.hu/

https://www.facebook.com/lisysproject/

2017. április 11. 10:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA