MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Palmer Monicon XL – aktív stúdiómonitor vezérlő

A különféle jelutak és monitor utak közötti váltás a legáltalánosabb feladat minden stúdióban. Az ergonomikus konzol kialakítás és strukturált kijelző minden elvárásnak tökéletesen megfelelő intuitív központtá teszi a Palmer Monicon XL készüléket. A hangforrás és a hangsugárzó kiválasztása kényelmesen, gombnyomásra elvégezhető.

A Palmer stúdiómonitor vezérlő három analóg sztereó bemenettel, egy S/PDIF bemenettel és három pár monitorhoz való kimenettel rendelkezik, mindegyikhez saját hangerőszabályzó tartozik a szint kalibrálásához. Egy további teljes sávú összegzett monó kimenet is található rajta, amelyhez mélynyomó, vagy monó monitor csatlakoztatható. Kiemelendő a Monicon XL exkluzív korrelációs kivezérlés jelzője, amely mutatja a sztereó bal és jobb csatorna közötti fáziskülönbséget. Ezzel lehetőség nyílik a kevert anyag monó kompatibilitási hibáinak feltárására. A vezérlő testre szabható a saját munkamódszer szerint.

A tisztán analóg hang áramköröknek köszönhetően a Monicon XL semmiféle késést, vagy jeltorzítást nem hoz létre. A stúdióban elengedhetetlen további szolgáltatásai révén sokkal több, mint egy egyszerű monitorvezérlő. A két, hangerőszabályzóval és Main/Cue kapcsolóval ellátott fejhallgató kimenet, a Cue/Master szabályzó és a kapcsolható és szabályozható szintű utasító mikrofon mind megtalálható benne. Csakúgy, mint a némító és hangerőszabályzóval ellátott halkító gomb, amely azonnal az előre beállított szintre csökkenti a monitor hangerejét.

Bővebb információ és vásárlás!


2019. december 7. 10:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA