MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Personal Piano P-125

A személyes zongorája: Karcsú, dinamikus és sokoldalú. A Yamaha P-125 egy sokrétű kompakt digitális zongora, mely ötvözi egy hihetetlen teljesítményű zongorát és egy minimalista felhasználóbarát megközelítést. 

A P-125 egy könnyen hordozható és rendkívül egyszerűen kezelhető olyan sokoldalú hang- szer, amellyel a saját elképzelései szerint élvezheti a zongorázás nyújtotta örömöket. Dina- mikus, kiváló minőségű hangja és természetes játékérzetet biztosító billentyűzete a szokásos Yamaha minőséget képviseli, ugyanakkor sikerült megtartania a karcsú megjelenést.

A P-125 modelben megtalálható a híres Yamaha CFIIIS 9' koncertzongora valósághű hangja, hihetetlen dinamikával és kifejezőerővel szólal meg, a Pure CF-hanggenerátorral felszerelt hangszer méltó módon képviseli a Yamaha márkát. Továbbá a P-125 rendelkezik egy beépített dobsávval, mely segít a pontos zongorázásban. Sokféle ritmusokból választhat, attól függően, hogy éppen mit szeretne játszani. Az új 2-utas hangszóró és a legújabb akusztikus technológia felhasználásával a P-125 élethű akusztikus zongora élményt nyújt kategóriájában rendkívül kedvező áron.

■ Súlyozott szabvány kalapácsmechanika (GHS) matt fekete billentyűkkel
■ 24 hangszín benne a Yamaha CFIIIs Grand Piano hangszín
■ 192 hang polifónia (max)
■ Két sávos felvétel (egy dal)
■ 20 ritmus (Drums+Bass)
■ Intelligens Akusztika Vezérlés (IAC) és Akusztikai Optimalizáló
■ Beépített könyvtár 24 demo dallal és 50 zongoradarabbal
■ USB TO HOST csatlakozó
■ Erősítés: 2x7 Watt
■ Ingyenes Piano Smart Pianist alkalmazás iPhone/iPad* eszközére (*csatlakozó kábel szükséges)
■ LP-1 pedál és L-125 állvány opcionális kiegészítők


2018. május 12. 06:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA