MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

PM-100 és PM-200 Monitorerősítők

A Roland örömmel mutatja be a PM-100 és PM-200 monitorerősítőket, mely két vadonatúj lehallgatórendszer, kimondottan a V-Drums elektromos dobokhoz fejlesztve. Ezeket a kompakt, all-in-one monitorokat kifejezetten a Roland V-Drums termékek rendkívül kifejező hangjához optimalizálták, így tökéletes minőségben adják vissza minden V-Drums dobszett hangját az otthoni gyakorláshoz.

A PM-100 monitor 80W-os teljesítményét egy egyedi 10”-os hangszóró és egy Tweeter adja le, miközben a PM-200 monitor 180W-os teljesítménye egy 12”-os hangszórón és egy tölcséres Tweeter-en keresztül szólal meg. Mindkét monitort a padlón történő használatra alakították ki, így a hang ideális szögben érkezik a hangszer mögött ülő dobos számára. Széles fogantyújuk megkönnyíti mozgatásukat és megfelelő pozicionálásukat.

Rendelkeznek továbbá egy beépített keverővel, egy dedikált V-Drums bemenettel, valamint 6,3mm-es és 3,5mm-es jack bemenetekkel további készülékek csatlakoztatásához, mint például okostelefon, audiolejátszó vagy elektronikus percussion pad. A V-Drums és vonalbemenet szekció független hangerőszabályzókkal van ellátva, a végső hangzás pedig egy kétsávos Equalizer-rel formálható meg.

A PM-200 monitoron két XLR direkt kimenet is található egy keverő vagy felvevő közvetlen csatlakoztatásához, amely még több rugalmasságot biztosít a színpadi használathoz vagy stúdióban. Egy kapcsolóval a kimeneteket kettős monó vagy sztereó működésre konfigurálhatjuk.

A PM-100 és PM-200 monitorerősítőkkel kapcsolatos további információk: hu.rolandeaseurope.com / Music Connects.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. február 28. 16:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA