MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

QSC TOUCHMIX TRÉNING NEM CSAK TOUCHMIX TULAJDONOSOKNAK!

Digitális keverőpult vásárlását tervezi és szeretné jobban megismerni a QSC TouchMix pultokat, hogy könnyebb legyen az összehasonlítás a vetélytársakkal? Vagy épp QSC TouchMix tulajdonos és szeretne mélyebb felhasználói ismeretekre szert tenni? Akkor a következő INTERTON Egyetem Laboron ott a helye!

2018. június 4-8. között kerül megrendezésre a következő INTERTON Egyetem Labor, melynek keretén belül délelőtti és délutáni turnusokban fogadjuk az érdeklődőket. Kiscsoportos foglalkozásokra bontjuk a rendezvényt annak érdekében, hogy a tréninget tartó kollégánk minden résztvevővel megfelelő időt foglalkozhasson. Azok részére, akik nem rendelkeznek TouchMix keverővel, mi biztosítunk majd pultokat, így mindenki a gyakorlatban sajátíthatja el az eszköz használatát. A tréning időtartama három óra. A délelőtti turnusok 9-12 óra között, a délutáni turnusok 13-16 óra között kerülnek megrendezésre.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációnál megadhatja, hogy mely időpontok megfelelők az ön számára és azokból kerül majd kiválasztásra, hogy mikor fogadjuk Önt.

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2018. május 30.

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az istvan.bogar@intertongroup.com e-mail címre.


2018. május 25. 12:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA