MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RENDKÍVÜL NÉPSZERŰ AZ INTERTON GROUP QSC TOUCHMIX TRÉNINGJE, MELYEN MOST ÖN IS RÉSZT VEHET!

Minden az V. INTERTON Egyetemen kezdődött, ahol Sajó Tamás (Music Sajó Hangszerbolt) nagy sikerű QSC TouchMix előadást tartott, élő zenekari kíséret segítségével.

Aztán az egyik kérdőívünkön ott volt a kérés: „Remek lenne, ha az INTERTON Egyetemen a résztvevők is gyakorlatban próbálhatnák ki a TouchMix keverőpultokat!” Többek között az ilyen jellegű kérések miatt született meg az INTERTON Egyetem Labor, melynek keretében kiscsoportos gyakorlati foglalkozásokon ismerkedhetnek meg a résztvevők az adott audiovizuális eszközökkel. Ám a TouchMix tréning történetnek itt még nincs vége.

Az óriási túljelentkezés miatt két INTERTON Egyetem Labor rendezvényt is a TouchMix tréningnek szenteltünk, de ez sem volt elég, szinte naponta jöttek a telefonok és levelek az újabb bemutatók kérésével kapcsolatban. Ez nem is csoda, hiszen a QSC TouchMix keverőpult egy rendkívül komplex eszköz, tele olyan szolgáltatással, amit vagy csak a nagyformátumú digitális pultokban, vagy még azokban sem találunk meg. Így rendkívül fontos, hogy az, aki a QSC TouchMix keverő vásárlásának gondolatával kacérkodik, pontosan tudja, mennyi mindent kap majd a pénzéért.

Ám a tréning nem csak azoknak hasznos, akik keverőpult vásárlását tervezik. Rendkívül célszerű lehet azok számára is, akik már rendelkeznek TouchMix keverőpulttal. Volt olyan TouchMix tulajdonos, aki a tréning után azt mondta, olyan, mintha egy új pultot kapott volna, annyi új hasznos funkciót és szolgáltatást fedezett fel a képzés segítségével.

A jó hír, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az INTERTON Group minden érdeklődő számára megnyitja a tréningen való részvétel lehetőségét! A képzésen soksávos felvétel segítségével 
ismerhetik meg mélyrehatóan a pultot a résztvevők, illetve gyakorlatban kerülnek bemutatásra olyan funkciók is, mint a Room Tuning Wizard, vagy az Anti-Feedback Wizard.

A tréning az erős gyakorlati jellege miatt maximum két fős csoportokban kerül megrendezésre az INTERTON Group irodaházában (1119 Budapest, Major utca 63.). A tréningen való részvétel ingyenes.

Amennyiben szeretne részt venni a képzésen, kérjük írjon nekünk az touchmix@intertongroup.com e-mail címre.



 

2018. június 27. 17:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA