MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland Cloud

A múlt, jelen és a jövő hangszínei perceken belül a tiéd lehetnek. Használj több mint 50 virtuális Roland hangszert és Formáld a jövőt a ZENOLOGY-val. Oszd meg hangszíneidet szoftverek és hardverek között a ZEN-Core segítségével. Tartsd mindig naprakészen a zenédet, műfajspecifikus patch-ekkel, pattern-ekkel és hangszíncsomagokkal.

Válassz tagságot. Akár ingyen is.
Az ingyenes Roland fiók mellett, a Roland Cloud három fizetős tagsági szintet kínál: Core, Pro és Ultimate. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet és turbózd fel zenéidet.

ZENOLOGY - Egy új típusú szoftverszintetizátor
A klasszikus analógtól kezdve, a vintage digitális és modern hibridhangszínek megszólaltatására képes ZENOLOGY gyökerei a szintézis megszületéséig nyúlnak vissza. Jövője pedig átformálja a hangszínekhez való viszonyodat.

Szeretnél hozzájutni? Vásárold meg!
Vásárolj egy Élettartam-kulcsot és használd a kiválasztott hangszert egészen addig, amíg a Roland fiókod aktív - akkor is, ha már nem vagy fizetős tag.

Új ötletek. Új hangszínek. Új zenék.
Légy mindig naprakész a hardvered vagy szoftvered számára folyamatosan elérhető hangszíngyűjteményekkel. Készülj fel arra, hogy zenei inspirációban nem lesz hiány. 

Egy hardverbarát szoftver.
A Roland Cloud számos, kompatibilis Roland hardverrel képes együttműködni. Használd a hangszíneket minden ZEN-Core-kompatibilis eszközzel, beleértve a FANTOM és Jupiter-X szintetizátorokat is. PLUG-OUT-ok számítógép nélküli használata a SYSTEM-8 szintetizátorban, vagy a TR-8S, illetve a Roland Boutique sorozat használata a szoftveres megfelelőik vezérléséhez, minden vezérlő automatikus hozzárendelésével.

Áss mélyebbre a hangszíngyűjteményekbe
Azonnal inspiráló hangszínek, melyekkel még több lehetőséghez juthatsz a Roland Cloud hangszerekkel. Köztük a JUPITER-8, JUNO-106, D-50, JX-3P, TR-808, TB-303 és további gyűjtemények. 

Hamarosan érkezik a Pro Mars Curiosity, SH-2 Space Aged és a System-8 Frontiers. 

Hozd létre a jövő zenéjét. Csatlakozz még ma a Roland Cloud-hoz.

A Roland Cloud-dal kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. május 26. 05:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA