MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland DJ-707M DJ kontroller

A Roland új DJ-707M DJ kontrollere egyensúlyt teremt a funkcionalitás és hordozhatóság terén, mindazon fellépő DJ-k számára, akiknek fontos a kiváló hangzás és megbízható működés. Part Live hangkonzol, hangfalvezérlő-rendszer, négy csatorna és négy deck-es Serato DJ Pro kontroller - a DJ-707M egy kompakt, mindent magába foglaló audiomegoldás a fellépő DJ-k számára.

Elektronikus hangszerek és professzionális videótermékek vezető gyártójaként és forgalmazójaként a Roland örömmel mutatja be a DJ-707M DJ Kontrollert — egy négycsatornás, négy deck-es Serato DJ Pro kontrollert, amely tökéletes egyensúlyt teremt a funkciók és hordozhatóság terén. A DJ-k a dalkeverésen kívül mostantól olyan funkciókhoz juthatnak, melyek az összetett feladatok kihívásainak is képesek megfelelni. A DJ-707M mindent tud, amit egy élő fellépésekhez tervezett, hordozható audiokonzolnak tudni kell, beleértve a hangszóróvezérlő-rendszert és minden más DJ kontrollertől elvárható képességet.
 
A tervezésnél népszerű DJ-k szakértelmére és tanácsaira is támaszkodtunk, hogy a DJ-707M felhasználhatóság terén a fellépő DJ-k széleskörű igényeit is képes legyen kielégíteni. Ez a kompakt kontroller többre képes, mint nagyméretű rokonai, a külső és belső fém alkatrészek pedig jól bírják a folyamatos szállítás igénybevételét. Ráadásul a méretének köszönhetően egyszerűen elhelyezhető lemezjátszók és DJ médialejátszók között - sőt, a DVS frissítés lehetősége is adott a több elemből álló DJ összeállítások számára.
 
A DJ-707M rendelkezik egy beépített 24-bit/48 kHz-es audiointerfésszel, csúcsminőségű Roland D/A átalakítókkal a Master, Booth és Zone kimenetekre — hangszóróvezérlő-rendszerrel, melyhez egy független, négysávos EQ is tartozik, kimenetenként többsávos Compressor-ral és Limiter-rel, hogy a kívánt hangerő és tiszta hangzás mindig adott legyen. Beépített automatikus gerjedésgátló, amely előre észleli a gerjedés kialakulását és automatikusan állítja be a hangfalkimenet az ebből adódó problémák elkerülése érdekében.Minden címezhető kimeneten a független EQ, valamint többsávos Compressor és Limiter beállításait egyszerűen lehet elmenteni és behívni a 10 Scene Preset használatával.
 
A DJ-707M kontrolleren hét bemenet található, beleértve az elöl elhelyezett Aux bemeneteket, melyek megkönnyítik vendégzenészek hangszereinek vagy két további mikrofonnak a csatlakoztatását. Egy profi audiokonzol DNS-ével, a DJ-707M két stúdióminőségű XLR mikrofonbemenettel is rendelkezik. Minden csatornához saját Gain beállítás, Low-Cut kapcsoló és Noise Gate tartozik, plusz Reverb és Delay effekek, hangnem alapú Auto Pich és Auto-Duck.A két USB bemenet lehetővé teszi, hogy a Serato két példányát külön számítógépen futtassák, így zökkenőmentes váltást biztosítanak a DJ-k számára vagy a biztonsági és a fő rendszer között. Az USB bemenetre csatlakoztatható egy iOS készülék is a zenelejátszáshoz.
 
A dedikált Serato DJ Pro vezérlők lehetővé teszik a Hot Cue, Loop, effektek, dob-pattern-ek és hangminták létrehozását és elindítását, valamint négy Serato deck váltását. A Roland beépített effektjeit függetlenül lehet kijelölni a Filter/FX potméterre az ötletes keverésekhez vagy a scratch-elés kihangsúlyozásához. A DJ-707M önálló keverője számítógép nélkül is használható CDJ-k, lemezjátszók, mikrofonok stb. keverésére.
 
A Roland TR-909 és TR-808 dobgépek hangjaival felvértezve, a DJ-707M képes Preset ritmusok megszólaltatására is, klasszikus sávok felfrissítéséhez, izgalmas átvezetésekhez vagy zenei alapok létrehozásához hangszeresek számára. A beépített OSC hangeffektek között szerepelnek még Sweeper-ek és Synth Stab-ok is.

 
---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.



 

2019. augusztus 20. 08:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA