MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND GO:MIXER

Lejátszás, audió keverés, videó felvétel okostelefonnal - minden egy helyen.

A Roland bemutatja a GO:MIXER-t, amely egy kompakt audió mixer a videó készítéshez okostelefonokkal. Az iOS és Android okostelefonokkal kompatibilis GO:MIXER egy tartozék kábellel csatlakoztatható digitálisan a telefonhoz a tiszta sztereó hangzás érdekében a készülék beépített mikrofonjának vagy analóg vonal bemenetének használata helyett. A készülék több bemenettel rendelkezik mikrofonok, hangszerek, média lejátszók csatlakoztatásához és élő keveréséhez a videó készítés közben. A rendkívül könnyen hordozható és egyszerűen használható GO:MIXER ideális választás profi hangzású közösségi videók készítéséhez.

Az okostelefonok kiváló videó képminőségéhez soha nem volt egyszerű jó minőségben zenét vagy más audió tartalmat rögzíteni. Ehhez általában bonyolult külső készülékekre és hosszan tartó, utólagos videó és audió szerkesztésre volt szükség. A GO:MIXER nagymértékben leegyszerűsíti a munkát, hiszen közvetlenül és valósidőben képes audiót rögzíteni az okostelefonnal készített videóhoz.

A plug-and-play kényelemnek köszönhetően a GO:MIXER azonnal készen áll a feladatra. A készülék tápellátását az okostelefon biztosítja, így elemekre sincs szükség. A készülék mindössze 28mm vastag, így asztali vagy mobil használatra egyaránt tökéletes.

A GO:MIXER-hez öt különböző hangforrás csatlakoztatható egy időben: egy ének mikrofon, egy gitár, egy sztereó billentyűs hangszer és a két vonal jelszintű készülék, például média lejátszó vagy dobgép. A készülék előlapján található potméterekkel gyerekjáték a mikrofon és hangszerek keverése. A készülék rendelkezik egy sztereó kimenettel is a hang monitorozásához fejhallgatóval vagy külső erősítő rendszeren keresztül, valamint egy dedikált potméterrel a monitor hangerő beállításához.

A GO:MIXER vonal bemeneteinek egyikéhez hozzárendelhető a Center Cancel funkció is, amely redukálja a bemeneten keresztül érkező zene fő énekszólamát. Ez egy kiváló lehetőség énekesek számára a gyakorláshoz, vagy karaoke sávok egyszerű létrehozásához.

További részletek a GO:MIXER-rel kapcsolatban: http://hu.rolandeasteurope.com/products/gomixer/


 

2017. február 17. 11:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA