MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND MIDI 2.0 KOMPATIBILIS A-88MKII MIDI KONTROLLER

88 billentyűs, kompakt kontroller, prémium minőségű súlyozott mechanikával és kiváló kreatív eszközökkel. Az eredeti MIDI szabvány egyik társalapítójaként, a Roland örömmel mutatja be az A-88MKII-t, egy stúdióban és színpadon egyaránt használható, vadonatúj 88 billentyűs MIDI kontrollert. A Roland hosszú múltra visszatekintő, professzionális MIDI kontrollereinek legújabb tagjaként az A-88MKII kiváló játszhatóságával és modern, kreatív eszközeivel napjaink zenészei és producerei számára készült. Karcsú, ergonomikus felépítésével az A-88MKII-ben egy kiváló súlyozott mechanika kapott helyet, valamint olyan modern funkciók, mint az USB csatlakoztathatóság, RGB színekkel megvilágított vezérlők stb. MIDI 2.0 kompatibilitásával ez az első Roland hangszer, amely az új MIDI szabványt támogatja.

Egy MIDI kontroller esetében a játszhatóság gyakran másodlagos szempontként jelentkezik. Az A-88MKII megtöri ezt hagyományt, mivel a népszerű Roland digitális zongoráktól átvett, masszív, 88 billentyűs elefántcsont hatású PHA-4 klaviatúrával készül. Nagy felbontású érzékelőrendszerével és villámgyors reagálásával a PHA-4 a játék legapróbb részleteit is képes visszaadni a megszólaló hangban, ráadásul mindenki saját játékstílusához igazíthatja a hangszer érzékenységét.

Az élő előadást támogató rengeteg funkciójával az A-88MKII tökéletes választás színpadra vagy stúdióba, de otthoni gyakorláshoz és zenekészítéshez is. Három felhasználó által meghatározható zóna áll rendelkezésre layer és split beállításokhoz, különböző hangszínekkel vagy hangszerekkel. A beépített kiváló Arpeggiator és kifinomult layer funkciók segítségével közvetlenül lehet elérni olyan eszközöket, melyek önálló szintetizátorokra vagy munkaállomásokra jellemzőek. 

A Roland híres pitch/mod karja és rengeteg RGB megvilágítású potméter használható a hangszínek vezérléséhez. Nyolc megcímezhető pad áll rendelkezésre a DAW funkciók vezérléséhez, hangszínek és klipek megszólaltatásához és egyéb célokra, továbbá a pad bank beállítások tárolása is lehetséges a későbbi gyors behíváshoz. Egy dedikált sustain pedál bement is helyet kapott a kontrolleren, valamint két megcímezhető vezérlőbemenet, amely Expression pedálokat vagy lábkapcsolókat támogat.

Modern USB és MIDI protokolljával az A-88MKII felkészülten várja a jövőt. Az USB-C egykábeles csatlakoztatást tesz lehetővé, nincs szükség külső hálózati adapterre. Az A-88MKII készen áll a MIDI 2.0 szabvány kibővített képességeinek kezelésére.

További információk a A-88MKII MIDI vezérlő billentyűzettel kapcsolatban: roland.com/hu.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. január 8. 15:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA