MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sennheiser Audiofil Élményközpont nyílik az írországi Tullamore-ban

Írországban, a Sennheiser Tullamore-i gyárában már több mint 30 éve készítenek audiofil fejhallgatókat, így ez a hely a vállalat audiofil fejhallgató-fejlesztési központja. A Sennheiser szeptember 27-én nyitotta meg belső szentélyének ajtaját, és azóta a modern létesítmény vezetett túráknak és számos audiofil ereklyének ad otthont, köztük a rangos HE 1-nek is.

A Sennheiser Audiofil Élményközpontjában a helyben készült különféle fejhallgatók és fülhallgatók hangzásának „ízlelgetésére” is lehetőséget kínál. A világ audiofiljei a Sennheiser közösségi médiacsatornáin és a Redditen meghirdetett versenyeken keresztül lehetőséget kapnak arra, hogy egy életre szóló utazást nyerjenek a vállalat élményközpontjába.

„Tullamore-ban mindenre fény derül: a látogatók az audiofil fejhallgatók teljes gyártási útvonalát végigkísérhetik, a jelátalakítók összeszerelésétől egészen a kész fejhallgatók csomagolásáig” – mondta Jermo Köhnke, a Sennheiser audiofil részlegének termékmenedzsere. „Rendkívül büszkék vagyunk az Audiofil Élményközpont megnyitására, mellyel lehetőség nyílik a nagyközönség számára, hogy első kézből tapasztalja meg az innovatív audiofil megoldásokat.”

Tullamore – ahol az audiofil szív dobog

1991 óta a Sennheiser Tullamore-i üzeme az audiofil megoldások innovációs központja. Egyéb gyártók számos audiofil termékéhez is régóta itt gyártják a jelátalakítókat. Itt készülnek több mint két évtizede a híres HD 600 sorozatú fejhallgatók is. 2022-ben a Sennheiser úgy döntött, hogy – a fejhallgató-iparban szokatlan módon – egy fedél alá hozza a jelátalakító-gyártást és a fejhallgató-összeszerelést Tullamore-ban. Ez nemcsak a jelátalakítók párosítását segíti elő, hanem a Sennheiser termékek széles körben ismert és elismert általános minőségére és az innovációs folyamatokra is kedvezően hat.

„Az audiofil termékek összeszerelése nem könnyű feladat” – mondta Pat Fulton, a Sennheiser Tullamore-i üzemének vezetője. „Rengeteg időt, rendkívüli precizitást, nagy odafigyelést, valamint gördülékeny emberi együttműködést és szenvedélyes hozzáállást igényel. Itt, Tullamore-ban mindez megtapasztalható – és csapatunk büszkén osztja meg ezt a világ legkülönfélébb tájairól érkező leendő látogatókkal.”

A vezető audiofil fejhallgató-márkák egyikeként elismert Sennheiser izgatottan készül arra, hogy a látogatók megtapasztalhassák azt a varázslatot és szenvedélyt, amellyel ezek a termékek készülnek. A vezetett látogatások során a vendégek nemcsak szemtanúi lehetnek a jelátalakítók és fejhallgatók összeszerelésének; hanem – a Tullamore-i csapat kulcsembereinek közreműködésével saját fejhallgatójuk elkészítésében is tevékenyen részt vehetnek. És egyetlen audiofil látogatás sem lenne teljes a legendás HE 1 készítésének közeli szemrevételezése nélkül, melyet követően az gyár saját hi-fi szobájában a fejhallgató kipróbálására is lehetőség nyílik. 

Tégy egy utazást a jövő hangzásvilágába!

A Sennheiser az elkövetkező hónapokban lehetőséget kínál az audiofil közösség tagjai számára, hogy „aranyjegyeket” nyerve all-inclusive Tullamore-i üzemlátogatásokat tegyenek. A meghitt és személyre szabott élmény biztosítása érdekében az Audiofil Élményközpont túrái jelenleg meghívásos alapon zajlanak. További részletek 2023 hátralévő részében a Sennheiser közösségi médiacsatornáin és a Redditen keresztül lesznek elérhetők.

Bővebb információ...


 

2023. október 20. 13:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA