MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

SzegedRocks 2018

Az élőzene fővárosává válik Szeged április 21-én, amikor is hazánk legnagyobb zenei flashmobjára invitálják a zenészeket határon innen és túlról. Zenei menü: következő: Blur, Billy Idol, Sun City és Tankcsapda.

Magyarország legnagyobb zenei flashmobját 2018. április 21-én rendezik meg az Újszegedi Partfürdőn. A szervezők az eseményen egyrészt helyet és lehetőséget adnak az ország bármely pontjáról és határon túlról érkezőknek, hogy megismerhessék egymást, másrészt legfontosabb célként az élő zenei produkciók fontosságára is felhívják a figyelmet.

A program keretében a délelőtti próbák után, délután a nap leglátványosabb – és egyben leghangosabb – része következik, az „együttzenélés”, amely keretében négy dal csendül fel, kettő magyar, valamint kettő külföldi sláger. A szervezők a számok kiválasztásánál arra törekedtek, hogy azok egyszerűen lejátszhatóak, s a viszonylag kezdő zenészkollégák által is könnyen interpretálhatóak legyenek.

A látványos rendezvényen több száz énekes, gitáros, basszusgitáros és dobos vesz részt korra, nemre, életkorra és zenei stílusra való megkülönböztetés nélkül. A programra természetesen közönséget is várnak a szervezők, a délelőtti próbák után délután kerül sor a leglátványosabb és „leghangosabb” produkcióra amikor is több százan játsszák el a dalokat.

A Szeged zenei életében egyedülálló napról több filmet is készítenek a szervezők, a délutáni főprodukción tucatnyi operatőr fog dolgozni, illetve számtalan sajtóorgánum is jelezte már részvételét.


 
További információk:
szegedrocks.hu
facebook.com/szegedrocks

Gajda Ferenc – főszervező - +36 20 278 6545 gajdaferenc@outlook.com
Révész Zsolt – kommunikációs vezető - +36 20 561 5975 zsupartfilm@gmail.com



 

2018. március 6. 18:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA