MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Tavasz van, vagyis indul a Peavey turné!

Országos gitár- és basszusgitár erősítő bemutatóturnét tart Laczik Fecó és Tari Botond, a Beatrice két elkötelezett kiválósága.

“Az ismert világ óriási veszélybe került!!!

Mit sem sejtő emberek kerültek a Mutáns Lemezlovasok és a korrupt, Rablószívű Rádiószerkesztők rabigájába, akik elvetemült eszközökkel valósítják meg titokzatos vezérük gonosz tervét és ádáz szövetségbe tömörültek, ami az Antizene szennyével árasztja el az egész Univerzumot, talpalatnyi helyet sem hagyva már az emberiség sok ezer éves kultúrájának.

De feltűnt az átmuzsikált éjszakák sötétjéből két alak, Tari Botond és Laczik Fecó, a két ellenállhatatlan ellenálló! Jöttükre nem számított már az elnyomottak tehetetlen, egyre fogyatkozó csoportja, akik csak eldugott sikátorokban és a világ rejtett zugaiban merték megosztani egymással hitüket s soundjukat. Azonban hőseink komolyan vették a világ újrazenésítését, ha kellett nem féltek használni a csúcstechnikát, a Mindent Legyőző Effektpedált, fenntartás nélkül hittek a Veszteség Mentes Jeltovábbításban, Hangszereiket vitézül hordták magukkal, a Drámai Dinamika, valamint a Semmihez Sem Fogható Hangindítás kísérte útjukat és mindig náluk lapult titkos fegyverük, az Erősítő.“

További információkat találsz itt. Vagy a képre kattintva.


 

2017. március 20. 19:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA