MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TELJES A VII. INTERTON EGYETEM PROGRAMJA!

A VII. INTERTON Egyetem a Dürer Rendezvényteremben (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) 2018. november 7-8-án kerül megrendezésre. A résztvevők hangtechnikai, fénytechnikai és vizuáltechnikai témakörökben láthatnak majd előadásokat.

A szünetekben az érdeklődők megismerkedhetnek a Yamaha RIVAGE PM7 digitális keverőpulttal, a QSC aktív hangsugárzóival és a High End Systems világítástechnikai eszközeivel.

2018. november 7. szerda

 9:00 Érkezés

10:00 Köszöntő
Balogh Géza - ügyvezető, tulajdonos 
INTERTON Group

10:10 Ne félj a pixelektől! - avagy média szerverek fénytechnikusoknak
Az előadáson különböző módokat láthatunk arra, hogyan hozzunk létre médiatartalmakat, s ezeket hogyan rendezzük, menedzseljük a világítás vezérlő rendszerben.
Előadó: Marc Lorenz – ETC

11:10 Szünet

11:20 Pokoli Dante?
Talán nem véletlen ez a költői cím, hisz anno Dante meglátogatta a poklot, legalábbis költeményében, mi viszont a Dante protokollt fogjuk megnézni, s bár sokan pokoli nehéznek tartják, valljuk be, nem az ördögtől való.
Kiváló alkalom lesz ez az előadás arra, hogy megismerjük az új Yamaha digitális pultot, a RIVAGE PM7-et és felépítsünk egy olyan hálózatot, melyen nem csak „Dantés” eszközök fognak kommunikálni. Isteni színjátéknak bátorság lenne nevezni, de reméljük ez a kis utazás a Dantéval mindenki számára tanulságos és élménydús lesz...
Előadó: Fekete Gábor – RockportSound

12:50 Ebédszünet

13:50 LED technológia, és a szórakoztató ipar fénytechnikai eszközei
Milyen a szórakoztató iparban használt nagy hatásfokú LED-es technológia? Milyen kihívások vannak? Mik az előnyei? Hol tart most ez a technológia? Ezekre a kérdésekre koncentrál az előadás.
Előadó: Markus Farncombe-Fischer – ETC

14:50 Szünet

15:00 QSC aktív hangsugárzók bemutatója
A bemutatón meghallgatjuk a QSC CP és K.2 aktív hangsugárzókat, illetve a KS112 és KS212C aktív mélysugárzókat.

15:30 Zárás

2018. november 8. csütörtök

9:00 Érkezés

10:00 Köszöntő
Balogh Géza - INTERTON Group

10:10 Üdvözöljük a kiterjesztett valóságban!
A sajátos új tér- és hangélményeink mennyire és hogyan befolyásolják viszonyunkat a valóságos fizikai terek és hangok világához? Felmerül a – filozófiában és a művészetben már évszázadok óta jelenlevő – kérdés; vajon a lelkünkben, tudatunkban kialakult élmény oka akkor is létezik, ha csak az élményről van tudomásunk?
Az evolúciós show itt és most, élőben zajlik.
Előadó: Koscsó Ferenc -Pro-Tech Stúdió Kft.

10:55 Szünet

11:05 Vasúti hangosítási rendszerek itthon és külföldön
A nyilvános bemondások fontos szerepet töltenek be a közlekedési ágazatban. Az utastájékoztató hangrendszert teljesen más szempontok alapján kell tervezni, mint a színpadi- vagy koncerttechnikát.
Vajon hogyan csinálják ezt a MÁV-nál és mennyiben hasonlít ez a lengyel vagy román vasutakhoz? Erre keressük a választ előadásunkban.
Előadó: Veszely Balázs – IT.DOT Kft.

11:50 Ebédszünet

12:50 Ne aggódjon, csak szkenneljük Önt, aztán elkísérjük a virtuális valóságba!
Hogyan szkennelhetünk, digitalizálhatunk be egy embert? Ha ezzel megvolnánk, mit kezdünk ezzel az információval? Mire jó ez? Mire nem? A technológiának nemcsak szakmai, de etikai határai is vannak. Túl azon, hogy mire vagyunk ma képesek e téren a film és a játék világában, számtalan tipikus és atipikus kérdésre kell megtalálni a saját válaszainkat. Meg kell birkóznunk a bennünk felmerülő félelmekkel. Az előadás második felében gyakorlati bemutatót láthatnak a résztvevők: VR, AR - valós idejű animációk háttérvetítéshez játék motorral.
Előadó: Dániel Rafael Zubán - Photoscan Unit Digic Services és Kolostori Gábor - Gábriel Pro Kft.

13:35 Szünet

13:45 Múlt, jelen, jövő(!) - Fejezetek egy iskolakomplexum hangrendszerének fejlődéséből, az abakusztól a számítógépig.
Az előadáson esettanulmány keretein belül mutatjuk be az American International School of Budapest komplexum hálózati audio rendszerét.
Előadó: Fleischer Zoltán – INTERTON Group

14:40 QSC aktív hangsugárzók bemutatója
A bemutatón meghallgatjuk a QSC CP és K.2 aktív hangsugárzókat, illetve a KS112 és KS212C aktív mélysugárzókat.

15:10 Zárás

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

Figyelem! A d&b audiotechnik Soundscape bemutatóra a korlátozott férőhely miatt külön regisztráció szükséges! A regisztrációs felület a rendezvényre való regisztráció után válik elérhetővé, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el.

Amennyiben kérdése van, kérjük, írjon nekünk az istvan.bogar@intertongroup.com e-mail címre.


2018. október 27. 06:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA