MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TM-6 PRO TRIGGER MODUL

A Roland bemutatja a TM-6 PRO Trigger modult, egy kompakt, hatékony készüléket a professzionális hibrid doboláshoz. A TM-6 PRO összesen 500 mintavételezett hangszínt tárol - beleértve sok új, híres stúdiókban felvett hangszínt - valamint 268 V-Drums hangszínt, 80 használatra kész dobszettet és bemeneteket akár 12 pad és/vagy dobtrigger egyidejű csatlakoztatásához. A felhasználói hangminták hozzáadásának lehetősége, négy kijelölhető audiokimenet, taktjel sáv, fejhallgatón keresztül történő monitorozás és számos egyéb tulajdonság, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a TM-6 PRO központi szerepet töltsön be bármilyen akusztikus dobszett sokoldalú kiegészítőjeként.

A mai populáris zenei műfajok gyakran használnak stúdióban elkészített elektronikus dobhangszíneket, melyekkel kiegészítik, illetve erőteljesebbé és teltebbé teszik az akusztikus dobok hangját. A TM-6 PRO minden dobos számára megkönnyíti az elektronikus hangszínek és hangminták használatát a színpadon, ráadásul mindezt a dobszettről vezérelve.
 
A TM-6 PRO előlapján egyszerű a hangszínek kijelölése, keverése és módosítása, valamint a beépített effektek kijelölése, a trigger jelek ellenőrzése, stb… Kíséret sávokat is könnyen lejátszhatunk egy SD kártyáról és használhatjuk USB audió és MIDI interfészként is a TM-6 PRO-t, egy számítógépes DAW szoftverrel.    
 
A TM-6 PRO összesen 6db, kettős trigger bemenettel rendelkezik, melyekre egy időben akár 12 érzékelő is csatlakoztatható Y kábelek használatával. Kompatibilis a Roland szinte összes dobtestjével, például a V-padok, az RT-sorozat akusztikus dobtriggerei, a BT-1 jeladó stb. Egy lábcinvezérlő bemenet is megtalálható a készüléken egy FD-8 lábcinpedál csatlakoztatásához.  


 
A TM-6PRO Trigger modullall kapcsolatos további részletek: hu.rolandeaseurope.com / Music Connects.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogasd meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt vagy keresd fel a legközelebbi márkakereskedőt.


2018. március 7. 08:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA