MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

VT-4 VOICE TRANSFORMER

A Roland örömmel mutatja be a VT-4 Voice Transformer-t, amely egy hatékony, új processzor az emberi hang effektezéséhez. A kompakt, egyszerűen kezelhető VT-4 processzorral egy mikrofon csatlakoztatása után gyorsan hozhatunk létre egyedi énekhangzásokat az élő fellépésekhez optimalizált vezérlőkkel. A csúcsminőség effektek között Harmony, Vocoder, Pitch Shift, Hard Tune, Ambience és más effekteket találunk a hang árnyalatnyi vagy drasztikus átalakításához. Az elemről működtethető, utazásra tervezett VT-4 egy nélkülözhetetlen készülék az énekesek, DJ-k, webes műsorkészítők és mindazok számára, akik kreatív módon szeretnék használni az emberi hangot. 

A mai zenei stílusokban egyre nagyobb teret kap az erőteljesen processzált énekhang, ami megkülönböztethető és felkelti a hallgató figyelmét. Kiváló hangzású Pitch és Formant effektekhez nehéz számítógép nélkül hozzájutni. A VT-4 viszont rengeteg modern és retro énekeffektet ad a felhasználó kezébe anélkül, hogy egy számítógépet és plug-in-eket alkalmazó bonyolult összeállítást kellene használni.

A VT-4 jól áttekinthető kezelőfelületével a kreativitás azonnal kibontakoztatható. A effektezés éneklés vagy beszéd közben módosítható, ami lehetővé teszi, hogy mindig megtaláljuk a megfelelő hangzást az előadáshoz. A hangmagasság és formáns közvetlen vezérlése lehetővé teszi a női/ férfi hangkarakter közötti azonnali átmenet, valamint elektronikus, robot és sok más hangzás létrehozását.

Mivel egyszerre több effekt is használható, VT-4 processzorral komplex énekeffekteket is egyszerűen hozhatunk létre. Minden egyes effekthez tartoznak azonnal elérhető variációk is a különböző Vocoder karakterisztikák, lo-fi effektek, többszólamú harmóniák és karakteres Reverb és Delay hangzások gyorsabb eléréséhez. Az effekteket láncba lehet kötni, el lehet végezni a kívánt beállításokat, majd az eredményt el lehet menteni a későbbi gyors behívás érdekében.

A VT-4 egy önálló készülék, melynek az énekhangon kívül nincs másra szüksége. Azonban egy MIDI billentyűzettel még több zenei lehetőség nyílik meg, beleértve az  Auto-Pitch, Harmony és Vocoder használatát konkrét hangokkal és akkordokkal Ezáltal a beérkező énekhangot áthangolhatjuk egy meghatározott hangmagasságra, billentyűszólókat játszhatunk sajátos funky vocoder ízzel vagy többszólamú énekkíséreteket szólaltathatunk meg valós időben. Kis méretének köszönhetően a VT-4 gond nélkül elfér a legtöbb billentyűs hangszeren, így könnyen beilleszthető bármilyen hangszerösszeállításba.

A zenei előnyök mellet a VT-4 készülékkel a beszédhanghoz is humort, drámát és más különböző hatásokat adhatunk. Egyszerűen kezelhető vezérlőivel és USB képességeivel a VT-4 asztali készülékként is megállja helyét, ha YouTube adások, Twitch és Facebook streamek, podcastok stb. beszéd-vagy énekhangját szükséges megváltoztatni.

A VT-4 Voice Transformer-rel kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu/ weboldalt vagy kerresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. október 18. 05:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA