MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA dobos újdonságok

YAMAHA LIVE CUSTOM HYBRID OAK dobszett - Természetesen masszív és az új YAMAHA FP9 lábgép.

YAMAHA LIVE CUSTOM HYBRID OAK dobszett

Kiterjesztettük az új Live Custom szettek dinamikai tartományát a csapás és a kivetítés hangsúlyozásával. Az új 7-rétegű tölgy/fenolos lap hibrid test és a Basszus Növelő Súly masszív erőt és artikulációt biztosít különösen az élő előadások során. Az új felületi technikánk a tradicionális japán „UZUKURI” folyamaton alapul, mely kihangsúlyozza a tölgy szemcséinek természetes szépségét.

Elérhető 5 UZUKURI kivitelben:
Az „UZUKURI”-ként ismert tradicionális japán technológiát alkalmaztuk a dobtesteken. Ezen eljárás során, a fa szemcséinek lágy részeit homokkal kezeljük majd az egész testet vékony fekete festékréteggel vonjuk be. Ezután a test egész felületét ismét homokkal kezeljük, mielőtt a végső bevonatot megkapja.

Basszus Növelő Súly:
A lábdobba csapolt súlyok a fülek pontjainál gyengítik az alsó-közép frekvenciát, mely egy feszes fókuszált lábdobhangot eredményez.

Tölgy/fenolos lemez hibrid test:
A Live Custom Hybrid Oak test koncepciót a zászlóshajó PHX és Absolute Hybrid Maple szettektől kölcsönöztük, melyek sűrű fenolos lemezt tartalmaznak két tölgy réteg között.

ÚJ YAMAHA FP9 lábgép

4 vadonatúj pedál került a dobkatalógusunkba, melyeket a csúcsminőségű motorgyártás és a dob hardverek gyártása során szerzett sokéves tapasztalatra építettünk. Létrehoztuk a lábpedál tervezés végső forradalmát azáltal, hogy a tökéletes érzetet és a maximális sebességet nyújtjuk. Az FP9 sorozat dupla lábgépes vagy közvetlen vezérlésű pedáljai olyan egyedi jellemzőkkel bírnak, melyek lehetővé teszik a pedál egyedi beállítását, hogy a lehető legjobb érzetet nyújtsa a lábad alatt.

Az FP9 hivatalos vidója:


2019. április 18. 14:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA