MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha MS45DR – tökéletes akusztikus dob hangzás

A Yamaha bemutatja a MS45DR modellt 2.1 hangrendszerrel, kifejezetten az elektromos dobosok számára. A satelite hangfalakat a rögzítőkkel a karámhoz csatlakoztathatja a subwoofert a földre helyezheti. Az MS45DR rendkívül természetes hangzást biztosít, mely teljes mértékben képes visszaadni az akusztikus dob hangzásvilágát.  A dobosok úgy dobolhatnak, hogy szabályozhatják a dobfelszerelés hangerejét. Külön subwoofer és satelite hangerő szabályozás, a rendszerhez szükséges minden kábel tartozék.

Igazi hang, igazi dobolás

A Yamaha MS45DR egy kompakt és nagyszerű 2.1 rendszer, mely teljes mértékben képes integrálódni az elektromos dobokkal.  Ez lehetőséget ad arra, hogy a dobos kényelmesen beállítsa hangszere hangerejét. Az MS45DR lehetővé teszi, hogy halkan, a gyakran kényelmetlen fejhallgató nélkül, barátok vagy rokonok számára doboljon akár a nappaliban.   A sztereó satelit és subwoofer természetes organikus hangja éppen olyan, mintha egy igazi dobfelszerelést hallanánk.

Kompatibilis a hagyományos elektromos karámokkal.

Az MS45DR satelite hangfalak közvetlen a karámra rögzíthetők és tökéletessé teszik rendszerét. Minden DTX sorozatú és más gyártók szabvány 1.5 inch karámjaira is felszerelhetőek. Ilyen mértékű kompatibilitással a Yamaha MS45DR 2.1 hangrendszer szinte bármilyen elektromos dobfelszereléssel használható.

Tökéletes bekötés, okos elhelyezés

A Yamaha MS45DR csatlakozóinak elhelyezését befolyásolta a cég nagy múltra visszatekintő tapasztalatai: kábelek hossza, a csatlakozók iránya megakadályozzák, hogy a kábelek sérüljenek.  A satelite hangfalak teljesítménye egyenként 20W, és 2 cm-es magas és 8 cm-es középsugárzót tartalmaznak. A subwoofer 16 cm-es, teljesítménye 20W. A hangerő az egész rendszerre egyben, de külön a subwooferre is beállítható, ezzel lehetővé teszi a mély frekvenciatartomány szintjének szabályozását. 


2019. június 21. 17:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA