MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha PSR-E360

A kezdők hordozható választása Keyboard, mely mindenhol otthon van. Yamaha bemutatja a PSR-E360 hordozható keyboardot. A csúcsminőségű Yamaha hangszínek, az interaktív stíluskíséretek melyekkel a zenész egyszemélyes zenekarrá válhat, és az oktatási segédletekkel motiválja a tanulót. A PSR-E360 kétféle tetszetős faerezetű kivitelben rendelhető, szépen illeszkedik bármely lakás belső teréhez. 

A PSR-E360 ideális választás a fiatalabb tanulóknak, akik szülei tisztában vannak a dinamikus billentyűzet zongoratanulásban betöltött fontos szerepével- gyengébb leütésre halkabb, erősebb leütésre hangosabb a hangszer hangja. A PSR- E360 dinamikus billentyűzete más hordozható keyboardoknál sokkal jobbak, lehetővé teszi a kifejező játékot.

A több mint 400 hangszín elképesztő élethűen adja vissza a hangszerek hangszíneit az akusztikus zongorától a szintetizátorokon, rézfúvós, vonós, gitárokon át a dobokig egyaránt. A stíluskíséretek nem csak ritmusokkal és dob sávval, hanem teljes értékű zenekari aláfestéssel gazdagíthatják a balkéz játékát. Teljes akkordot szólaltathat meg egy vagy két újjal, ezzel lehetővé teszi, hogy a kezdő játékos inkább a jobb kéz dallamára figyeljen. Zengető / Kórus, EQ és effektek háromdimenziós térbe helyezik a hangzást.

A PSR-E360 két színben rendelhető, ezzel is a csoportjában található más hordozható keyboardok felett áll. A sötét faerezet a zongorára, a világosabb inkább az akusztikus gitárra emlékeztet. Azok a családok, akik még nem szeretnének beruházni egy teljes méretű digitális zongorába, tekintetbe véve annak méretét, súllyá és árát, biztosak lehetnek benne, hogy a PSR-E360 gyorsan ház zenei lelke és oktató központja lesz, könnyen megtanulható használata és megjelenésében is lenyűgöző.

A PSR-E360 további funkciói:
- A Yamaha Oktatási Csomag gyári dalokkal tanít.
- A Duó mód két egyenlő részre osztja a billentyűzetet gyakorlás vagy tanítás céljából.
- Csatlakoztassa az audió lejátszóját a hangszerhez és hallgassa meg a kedvenc dalait vagy akár zongorázzon együtt velük.

A PSR-E360 egy ‘friss levegő áramlat’ kiegészíti a jelenlegi hordozható keyboard sorozatot,” mondta Tobias Dahm, a Yamaha Music Europe GmbH hordozható keyboardok termékspecialistája. „Minden megtalálható benne, amit egy hordozható keyboardtól elvárhat, pl. több száz hangszín és stíluskíséret, és ráadásul tetszetős a kétféle faerezetű megjelenésével. Amikor egy gyerek elkezd zongoraleckéket venni, a szülőknek dinamikus gyakorló hangszert kell vásárolniuk, egészen mostanáig ebben az árkategóriában meg kellett elégedniük a tipikus portable keyboard színekkel. Nem csak a gyermekeket fogja magával ragadni a PSR-E360 lenyűgöző tartalma, hanem a szülőknek sem kell szégyellni a hangszert és ágy alá dugni, amikor gyermekük éppen nem gyakorol.” 


2019. május 7. 18:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA