MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA PSR-I500

IDEÁLIS HORDOZHATÓ KEYBOARD AZ INDIAI ZENE SZERELMESEINEK! Jelentős mennyiségű indiai hangszerek, hangszínek és audió stíluskíséret funkciók (stílusok) széles körben átfogják az indiai zenei műfajokat. Olyan funkciók mint, a „gyors mintavételezés” azért készültek, hogy a hangszer sokféle zenei környezetben is képes legyen megállni a helyét.  Továbbá a PSR-I500 számos oktató funkcióval rendelkezik többek között, a beépített Tabla/Mridangam & Tanpura, illetve a „Riyaz”, melyek segítenek megtanulni a hagyományos „Raga” skálákat. Órákon keresztül gyakorolhatja a hagyományos indiai ritmusokat vagy használhatja háttérritmusnak is őket. Továbbá a PSR-I500 30 különböző Taals motívummal is rendelkezik.

A PSR-I500 40 indiai hangszerrel rendelkezik, olyan új hangmintákra épülő hangszerek is megtalálhatóak, melyeket híres indiai zenei producerek kértek. Természetesen a PSR-I500 nem csak indiai hangszerekkel rendelkezik, zongorától a szintetizátorokig sokféle egyéb hangszer hangját is megszólaltathatja és játszhat különféle műfajú zenéket a klasszikus zenekartól kezdve elektronikus zenéig.

Ha nehezen talál zenekari tagokat vagy egyszerűen csak egyedül szeretne zenélni a PSR-I500 kísérőautomatika „stílusai” megoldást jelenthetnek. Amint elkezd akkordokat játszani, automatikusan basszus, ritmus vagy más kísérő hangszerek szólalnak meg. A PSR-I500 különféle kíséretei 50 különböző indiai stílusokhoz megfelelő hangszíneket is tartalmaznak az ország minden részéről.


2019. október 23. 10:37

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA