MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA SESSION CAKE – A SZEMÉLYI FEJHALLGATÓ KEVERŐ

Összehozni a bandát vagy akár csak egyedül gyakorolni nem mindig könnyű. A bajlódás a felszereléssel, helyhiány és talán a legfontosabb, hogy ne zavard a családodat és a szomszédokat, csak egy pár faktor, melyek meg tudják hiúsítani a jammelést.

A SeesionCake a megengedhető, ultra-hordozható és rugalmas megoldás azon zenészek számára, akiknek nincs sok idejük, felszerelésük vagy helyük ahhoz, hogy elengedjék magukat amikor egyedül gyakorolnak vagy a barátaikkal jammelnek. Kösd össze egy iOS eszközzel mint effekttel vagy játssz együtt a kedvenc daloddal, vagy kapcsolódj össze legfeljebb 8 másik barátoddal vagy zenésztársaddal egy zúzós jammelésre.

SC-01
Nincs erősítő, nincs hangfal, nincs pedál... csak egy gitár vagy basszusgitár, néhány fejhallgató és a SessionCake SC-01 az amire szükséged van egy intenzív egyéni gyakorláshoz vagy egy zúzós próbához vagy jam session-höz. Csatlakoztass legfeljebb 8 SessionCake-t és egy sokoldalú keverőrendszert kapsz, ahol mindenki létre tudja hozni a számára megfelelő mixet. Hordozható, könnyű, elemről működtethető és Hi-Z inputtal rendelkezik, az SC-01-en található AUX-in bemenet, mellyel tudsz iOS eszközt is csatlakoztatni, mint effekt vagy együtt játszani a zenei könyvtáraddal.

SC-02
A SessionCake SC-02 énekeseket, billentyűsöket és digitális eszközöket tud a mixhez hozzáadni XLR-rel és stereo left (mono) és right (Hi-Z) bemenetekkel, továbbá GAIN (MIC) kontrollt a dinamikus mikrofonoknak.


2017. augusztus 4. 07:52

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA